reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Gratuluje udanej wizyty [emoji8]
Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszko :) wg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7 :) mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało [emoji28] biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie :) pozdrawiam :)

Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszko :) wg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7 :) mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało [emoji28] biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie :) pozdrawiam :)
Gratuluję, ja mam dziś o 19:30 wizytę u Dowcipnej. Kilka dni po @ która miałam we wrześniu brałam przez 10 dni dupashon bo miałam plamienia potem miałam zrobić przerwę i zacząć brać dopiero od 16.11
ale pokazały się 2 kreski. [emoji4]
Z moich obliczeń 5 tydzień, kalendarz Preglife pokazuje 6 tydzień(5+0).
Idę tylko zorientować się czy zmieniamy dawki leków. Na pewno jeszcze nie wiele będzie widać a [emoji3590] jeszcze nie usłyszę.

Z tego co widzę to chyba beta ładnie rośnie:
30.10 - 138 mlU/ml , 28dc (mam krótkie cykle 26 dni)
02.11 - 355 mlU/ml
04.11 - 836 mlU/ml
TSH : 2.52 (biorę od ok. roku letrox 50 na niedoczynność)
Progesteron :
04.11 - 18 mg/ml , chyba malutko [emoji848]
A jaki Ty miałaś wynik progesteronu?

Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszko :) wg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7 :) mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało 😅 biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie :) pozdrawiam :)
Super😁to mamy pierwsze ♥️

To i ja się nieśmiało z Wami przywitam😊 w weekend testy pokazały dwie kreseczki
Beta 2.11-123, dzisiaj 209. Ja jestem po in vitro, więc dokładnie znam moment zapłodnienia. Termin porodu prawdopodobnie 12.07.2021.
Krótka historia o mnie - to moja pierwsza ciąża, mam 35 lat, 9 lat starań, w tym roku zdecydowaliśmy się na in vitro i wreszcie się udało. Dziś 4t2d😊
Oczywiście gratuluję wszystkim mamusiom😁

reklama
To i ja się nieśmiało z Wami przywitam😊 w weekend testy pokazały dwie kreseczki
Beta 2.11-123, dzisiaj 209. Ja jestem po in vitro, więc dokładnie znam moment zapłodnienia. Termin porodu prawdopodobnie 12.07.2021.
Krótka historia o mnie - to moja pierwsza ciąża, mam 35 lat, 9 lat starań, w tym roku zdecydowaliśmy się na in vitro i wreszcie się udało. Dziś 4t2d😊
Oczywiście gratuluję wszystkim mamusiom😁
Gratulacje :)

Do góry