reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

On jest prywatnie i to on jest na już. To on prowadzi zawsze moje ciąże.
Nic na szybko nie znajdę, bo inni to konowały, poza tym do innego nie pójdę, bo się mega stresuje, a wiem, że ten gin ma zarabisty sprzet, bo zero badania przez pochwe, tylko normalnie przez brzuch wszystko widać.
No to dzwoń i poproś o wizytę na dzisiaj.

reklama
Ale lekarz może odzyjmie mnie dzisiaj lub jutro. Jak będzie dzwoniła szybciej niż 16 to pogadam z nią co i jak (żona od niego jest recepcjonistka i to ona dzwoni) że mam plamienia kawa z mlekiem i co robimy, żeby się spytała czy przyjmie mnie dzisiaj, bo się martwię i na pewno nie zasnę. Na pewno mnie przyjmie, to bardzo dobrzy ludzie
CzarnaMamba21 weź na znanym lekarzu poszukaj gina w swojej okolicy tam mają też kalendarze z terminami i do opinii możesz zerknąć.

Dziewczyny macie jakieś sposoby na przewiane ucho? Mam nadzieję że to tylko przewianie a nie zapalenie [emoji30]

reklama
Do góry