K
Katijah
Gość
Chyba koło 16 tygJak myslicie, bez testow genetycznych kiedy mozna rozpoznac plec dziecka? Tak sie zastanawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba koło 16 tygJak myslicie, bez testow genetycznych kiedy mozna rozpoznac plec dziecka? Tak sie zastanawiam
Zależy. Widziałam że u niektórych dziewczyn już w 13 tyg przy pierwszych prenatalnych było widać.Chyba koło 16 tyg
GratulacjeHej. Jestem po usg. Krwawienia mam bo jet krwiak. Nie duży już. Ale jest. Za tydzień mam znów wizytę. Dzidziuś ma już 2,9cm i ruszal rączkami ❤
Widać niby aczkolwiek lekarze wolą nie mówić bo idzie sie pomylić takze ja bym wolała poczekać na wszelki wypadek, żeby się nie nakręcaćZależy. Widziałam że u niektórych dziewczyn już w 13 tyg przy pierwszych prenatalnych było widać.
Jak myslicie, bez testow genetycznych kiedy mozna rozpoznac plec dziecka? Tak sie zastanawiam
Hej. Jestem po usg. Krwawienia mam bo jet krwiak. Nie duży już. Ale jest. Za tydzień mam znów wizytę. Dzidziuś ma już 2,9cm i ruszal rączkami
Super wieściNo to witam się już oficjalnie:-) Zarodek ma 3,5 mm i bijące serduszko:-) Z OM jestem w 6+1, z usg 6+2. Termin z usg 26 lipca :-)
Na razie nie dostałam żadnych skierowań, bo byłam prywatnie. Na kolejnej wizycie - 29 grudnia - dostanę skierowania na badania i na test pappa.
dopisałam się do listy, mam nadzieję, że skutecznie:-)
Masz rację, już przy prenatalnych czasamiZależy. Widziałam że u niektórych dziewczyn już w 13 tyg przy pierwszych prenatalnych było widać.