jagoo2
Fanka BB :)
Moze jakas alergia, albo pokrzywka??Ech... dziewczyny mnie to swędzi prawie całe ciało i czasami takie bąble się pokazują. Idę 25 do dermatologa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze jakas alergia, albo pokrzywka??Ech... dziewczyny mnie to swędzi prawie całe ciało i czasami takie bąble się pokazują. Idę 25 do dermatologa.
No niestety w ostatniej ciąży też tak miałam.Moze jakas alergia, albo pokrzywka??
W czasach porad telefonicznych nie powinno być problemu.Dziewczyny masakra! Wymiotowalam, tak się źle czuję ;( zbiera mnie na wymioty ale już nie wymiotuje. Nie mam siły siedzieć już nie wspominając o pracy ;( myślicie, że jakiś internista się nade mną zlituje i da chociaż 2 dni zwolnienia? Bo ja nie jestem w stanie funkcjonować ;( nie chce brać l4 od gine bo w kadrach będzie wiadomo o co chodzi
Polecam melisę z wiśnia lipton mój hitDziewczyny co najchetniej teraz pijecie, poza woda? Ja wczesniej lubilam herbaty rozne, niestety zakazane sa w ciazy i szukam inspiracji na jakis cieply napoj ostatnio robie sobie zwykla herbate z cytryna/pomarancza i miodem
bywa i tak w Irlandii sądu i się zdarza, tu kobieta w ciąży to coś normalnego więc nikt nie zwraca szczególnej uwagiHahaha
Ja nie mam wysypki, objawów też mało.
Byłam na pobieraniu krwi na tsh, bozeee kobietę w wysokiej ciąży nie chcieli przepuścić
A jak ma byc ? Wszystko bedzie pieknieW czasach porad telefonicznych nie powinno być problemu.
W końcu umówiłam się na wizytę 3.12, teraz to dopiero zaczynam się stresować. Nawet nie chce myśleć co będzie w dniu wizyty.
zakazane herbaty? pierwsze słyszę. skąd taka informacja. chętnie poczytam jak jest jakiś linkPolecam melisę z wiśnia lipton mój hit