K
Katijah
Gość
Czyli do Zielonej Góry blisko, lekarza masz u siebie w mieście0czy z ZG?Okolice Szprotawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli do Zielonej Góry blisko, lekarza masz u siebie w mieście0czy z ZG?Okolice Szprotawy
U mnie w mieście słaby wybór, akurat dziś wybieram się do lekarza u którego chcę prowadzić ciążę, do Nowej SoliCzyli do Zielonej Góry blisko, lekarza masz u siebie w mieście0czy z ZG?
Też chodzę do nowej soli ale teraz w ciąży u siebie znalazłam na miejscuU mnie w mieście słaby wybór, akurat dziś wybieram się do lekarza u którego chcę prowadzić ciążę, do Nowej Soli
Super! Im bliżej tym lepiejTeż chodzę do nowej soli ale teraz w ciąży u siebie znalazłam na miejscu
A jakiego masz w Nowej Soli?Super! Im bliżej tym lepiej
No ja bez kawy nie żyje jest dzień że wypije dwie bez problemu a dzisiaj nie ma szans po polowie kawy żołądek swiruje, i wędrówki lodów na tron jak żyć??'Dziewczyny jak Wy duzo piszecie!
Ja dalej pije kawę raz czy dwa dziennie. Herbate od święta piję, ziołowych nigdy nie lubilam chyba, że imbirowe..