reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

zakazane herbaty? pierwsze słyszę. skąd taka informacja. chętnie poczytam jak jest jakiś link
Właśnie ostatnio nawet jakaś blogowa mama wypowiadała się na youtube że nie ma zakazu i wypicie jednego kubka zielonej czy czarnej nikomu nie zaszkodzi. Ja pije słaba czarna z sokiem z dzikiego bzu, sokiem z malin własnej roboty, czasem dorzucę miętę lub melise z rabatki :D

reklama
Dziewczyny masakra! Wymiotowalam, tak się źle czuję ;( zbiera mnie na wymioty ale już nie wymiotuje. Nie mam siły siedzieć już nie wspominając o pracy ;( myślicie, że jakiś internista się nade mną zlituje i da chociaż 2 dni zwolnienia? Bo ja nie jestem w stanie funkcjonować ;( nie chce brać l4 od gine bo w kadrach będzie wiadomo o co chodzi
Pewnie da, powiedz ze masz jelitowe 😂😉

Właśnie ostatnio nawet jakaś blogowa mama wypowiadała się na youtube że nie ma zakazu i wypicie jednego kubka zielonej czy czarnej nikomu nie zaszkodzi. Ja pije słaba czarna z sokiem z dzikiego bzu, sokiem z malin własnej roboty, czasem dorzucę miętę lub melise z rabatki :D
To by się zgadzało :) A poważnie to zawsze mówiono, że nie można przekroczyć 200 mg kofeiny dziennie.

reklama
Do góry