reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja ponoć mam łożysko na górnej ścianie nachodzace na przednia. Dziecko wysoko ponoć. Może każdy robi inaczej te usg ale najważniejsze że wszystko ok.
Jak masz nisko łożysko to może stąd plamienia?
Nie bardzo chciala co kolwiek mowic na ten temat, ale powidziala ze jak trzeba zebym nawet i codziennie na MAU dzwonila.

reklama
A nie masz zaznaczone w opisie?
I ma rację jak coś to dzwoń ile wlezie. Ja to i dwa razy dziennie zdzownilam.
Ennis mam tylko tak. Poza tym ze lozysko jest z przodu i dziecko bokiem.
20190129_185843.jpeg

Renisus - super, że ok z maluchem :) a robili Ci dopochwowe usg? Może masz jakieś zmiany w szyjce i stad plamienia? Może nadżerka? Gin bada na wizycie przez wziernik?

Czy tylko jA jeszcze nie czuje ruchów ? ;)
Ja też nie, bo bulgotanie i pęknięcia które kilka razy czułam, to raczej gazy :-)
U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.
Każda z nas jest inna, jedne jeszcze na minusie, inne stoją w miejscu, a inne mają kilka kg na plusie. To wszystko nie ważne, zrzucimy po porodzie, teraz najważniejsze aby dzidzia była zdrowa, a mamusia dobrze się czuła. Głowa do góry [emoji8]
Miałam poduszkę pod nogi. Tylko wyszłam do toalety i już nie mam [emoji13]Zobacz załącznik 938146
Słodziak [emoji173]
My juz po. Na usg wszystko wyglada dobrze, nie widac zadnej przyczyny plamien. Serce mocne no i bedzie chlopak. Julka poplakala sie i zaczela spazmowac, ze chciala siostre.
Zobacz załącznik 938171
Super, bardzo dobre wieści :-) Ale duży już chłopak [emoji173]

My juz po. Na usg wszystko wyglada dobrze, nie widac zadnej przyczyny plamien. Serce mocne no i bedzie chlopak. Julka poplakala sie i zaczela spazmowac, ze chciala siostre.
Zobacz załącznik 938171

Dzieki za kciuki Dziewczynki i przepraszam ze taka ostatnio atmosfere stresowa robie. Postaram sie mniej uzalac [emoji6][emoji8]

Cieszę się bardzo, że wszystko ok. I naprawdę nie masz za co przepraszać. Miałaś powód do stresu a i tak jak na ciężarna to byłaś całkiem wyluzowana i mało narzekająca[emoji23][emoji23]

reklama
Do góry