U
użytkownik 902
Gość
Janka widzę że razem pisałysny [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wypijam dziennie butlę 2litrową wody, a i tak mi czasami mało. [emoji28]Hej dziewczyny. Dzisiaj nocka taka sobie. Dwa razy obudziło mnie siusiu. Czy wy też tak dużo pijecie. Bo ja ostatnio jak studnia bez dna. Ciągle mnie suszy a najbardziej wieczorami.
Mnie się cera poprawiła, zdecydowanie. [emoji6]Ja też dużo piję, butelka z wodą przy łóżku obowiązkowa.
Ale mnie wysypało na twarzy, taka cera brzydka mi się zrobiła. A jak jest u Was? Z chłopakami miałam ładną cerę, gładką teraz masakra.
Też mam spora otyłość, 17t przytyłam 100g według karty ciąży. Przytyjesz tak czy siak bo dziecko, wody, krew itp waży swoje.Ja chcę jak najdłużej być na samej diecie bez insuliny, mam też sporą otyłość więc nie powinnam przytyć albo tylko kilka kg.
Mądry lekarz. Lecze cukrzycę od 5 lat i nigdy się nie spotkałam z tym zaleceniem głodówkiMnie lekarz bardzo skarcil jak powiedzialam, ze wieczorami jestem glodna. Powiedział że to bardzo źle, ze przy cukrzycy nie wolno byc glodnym.
Ja niestety też na insulinie
Ja już kupiłam sporo rzeczy. Nie uważam że to za wcześnie, można rozłożyć koszta. Jest już nawet takie wątek Link do: Wyprawka lipcówekŚwietny pomysł, dla mnie z racji tego że to moja pierwsza ciaza no jestem za !! Z chęcią coś od Was doświadczonych mam odgapie
Ja zaczynam szkole rodzenia za tydzień. Tutaj jest od 17tyg I jeśli dobrze pamiętam z listu to trwa aż do 30-35Hej dziewczyny. ja dzisiaj z takim nietypowym pytaniem, wiem wiem że jeszcze dużo czasu ale co myślicie o szkole rodzenia? Moj mąż dzisiaj mi mowi ze musimy sie zapisać, a ja właśnie jakoś nie jestem przekonana. Dawniej nie było żadnych szkół rodzenia i kobiety rodziły. Ale to moja pierwsza ciąża więc brak jakichkolwiek doświadczeń, dlatego chciałam sie Was poradzić, czy szkoła rodzenia faktycznie sie przydaje?
Hej dziewczyny. ja dzisiaj z takim nietypowym pytaniem, wiem wiem że jeszcze dużo czasu ale co myślicie o szkole rodzenia? Moj mąż dzisiaj mi mowi ze musimy sie zapisać, a ja właśnie jakoś nie jestem przekonana. Dawniej nie było żadnych szkół rodzenia i kobiety rodziły. Ale to moja pierwsza ciąża więc brak jakichkolwiek doświadczeń, dlatego chciałam sie Was poradzić, czy szkoła rodzenia faktycznie sie przydaje?
Gowniarz mi wstal dzis o 5. Boli mnie glowa. Czuje sie jak kupa. Sayonara. Miłego dnia!
A to nie jest tak że dziecko musi mieć 150cm żeby nie jeździć w foteliku?
Mi się wydaje że po połogu czyli 6-8tyg napewno trzeba dać na wstrzymanie
Zaktualizowałam tabelkę. Tabelka liczy 54 osoby z dwoma aniołkowymi mamami. No i tak się zastanawiam... 52? Poważnie? Gdzie te 52 osoby? Ze 20 to może bym naliczyła...
Jagódka - wjechała pani moderator [emoji1]