Też się strasznie cieszę. Będzie moja wymarzoną ZuzaPowinien być tu zakaz wstawiania takich apetycznych zdjęć
Rety ale Ci zazdroszczę!! Świetna wiadomość ♡
Zawsze nastawialam sie że będę mieć pierwsza córkę i miała być Maja, ale los chciał że będzie Adam
reklama
Aleczka80
Fanka BB :)
Nie miała objawów zrobiłam jej rutynowe badania w tamtym roku i cukier na czczo był podwyższony potem kilkakrotnie powtórzyłam i to samo. Potem jeszcze te krzywe i też podwyższone i lekarz zdecydował że zrobi badania jej w szpitalu.A jakie miała objawy?
Aleczka80
Nie mam pojęcia. Lekarz mówił coś o przeciwciałach ja się nie znam.To co za badanie jej beda jeszcze robic? Trzymam kciuki aby jednak bez tej cukrzycy sie odbylo.
Aguu
Nie miała objawów zrobiłam jej rutynowe badania w tamtym roku i cukier na czczo był podwyższony potem kilkakrotnie powtórzyłam i to samo. Potem jeszcze te krzywe i też podwyższone i lekarz zdecydował że zrobi badania jej w szpitalu.
O widzisz, ja to czasem dziecion morfologia robię, a dr to w ogole rzadko cos zleca bez wskazan, nie wpadlabym na cukier, a jak widać czasem warto...
renisus
Momoff ale czad, gratuluje parki [emoji7]
Ja mam dzisiaj rozkmine, dostalam lek do clemensi i nie wiem jak go zaaplikowac. Z ulotki nie ogarniam [emoji849]
Jestem w szoku jak mi ludzie z pracy wysylaja wiadomosci i zyczenia. Az milej czlowiekowi.
Ja mam dzisiaj rozkmine, dostalam lek do clemensi i nie wiem jak go zaaplikowac. Z ulotki nie ogarniam [emoji849]
Jestem w szoku jak mi ludzie z pracy wysylaja wiadomosci i zyczenia. Az milej czlowiekowi.
U nas dziewczynka będzie Pola a chłopiec Nataniel.
Super! Pola imię czy zdrobnienie od Apolonia? Też mi się podoba A Natanka mam u znajomych
Myslniczek
Poprostu Pola [emoji4]Super! Pola imię czy zdrobnienie od Apolonia? Też mi się podoba A Natanka mam u znajomych
Siedze mówię do brzucha ale nid chce mi dac znac kto tam jest ;p
Myslniczek
Opiekun
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
Nasz średni to Sebastian [emoji4][emoji4]U nas wstępnie Sebastian. Dla dziewczynki nie mamy imienia...
My typów imion nie mamy, będziemy myśleć po polowkowym, ustalone z góry mamy że ja wybieram chłopca a M dziewczynki. On pewnie da swoją poprzednia propozycje czyli Lena a ja to już nie wiem, zaczyna mi brakowac w głowie męskich imion [emoji23][emoji23][emoji23]
Ok, najmłodszy uspiony, czas zrobić sobie kolacje. Obiad znów ledwo wcisnelam, no coś mnie ostatnio odrzuca...