reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Nie miała objawów zrobiłam jej rutynowe badania w tamtym roku i cukier na czczo był podwyższony potem kilkakrotnie powtórzyłam i to samo. Potem jeszcze te krzywe i też podwyższone i lekarz zdecydował że zrobi badania jej w szpitalu.

O widzisz, ja to czasem dziecion morfologia robię, a dr to w ogole rzadko cos zleca bez wskazan, nie wpadlabym na cukier, a jak widać czasem warto...

Momoff ale czad, gratuluje parki [emoji7]

Ja mam dzisiaj rozkmine, dostalam lek do clemensi i nie wiem jak go zaaplikowac. Z ulotki nie ogarniam [emoji849]
Jestem w szoku jak mi ludzie z pracy wysylaja wiadomosci i zyczenia. Az milej czlowiekowi.

Opiekun ;)
1548446165163.jpeg

reklama
U nas wstępnie Sebastian. Dla dziewczynki nie mamy imienia... :)
Nasz średni to Sebastian [emoji4][emoji4]

My typów imion nie mamy, będziemy myśleć po polowkowym, ustalone z góry mamy że ja wybieram chłopca a M dziewczynki. On pewnie da swoją poprzednia propozycje czyli Lena a ja to już nie wiem, zaczyna mi brakowac w głowie męskich imion [emoji23][emoji23][emoji23]

Ok, najmłodszy uspiony, czas zrobić sobie kolacje. Obiad znów ledwo wcisnelam, no coś mnie ostatnio odrzuca...

Do góry