reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Nie miała objawów zrobiłam jej rutynowe badania w tamtym roku i cukier na czczo był podwyższony potem kilkakrotnie powtórzyłam i to samo. Potem jeszcze te krzywe i też podwyższone i lekarz zdecydował że zrobi badania jej w szpitalu.

O widzisz, ja to czasem dziecion morfologia robię, a dr to w ogole rzadko cos zleca bez wskazan, nie wpadlabym na cukier, a jak widać czasem warto...

Momoff ale czad, gratuluje parki [emoji7]

Ja mam dzisiaj rozkmine, dostalam lek do clemensi i nie wiem jak go zaaplikowac. Z ulotki nie ogarniam [emoji849]
Jestem w szoku jak mi ludzie z pracy wysylaja wiadomosci i zyczenia. Az milej czlowiekowi.

Opiekun ;)
1548446165163.jpeg

reklama
U nas wstępnie Sebastian. Dla dziewczynki nie mamy imienia... :)
Nasz średni to Sebastian [emoji4][emoji4]

My typów imion nie mamy, będziemy myśleć po polowkowym, ustalone z góry mamy że ja wybieram chłopca a M dziewczynki. On pewnie da swoją poprzednia propozycje czyli Lena a ja to już nie wiem, zaczyna mi brakowac w głowie męskich imion [emoji23][emoji23][emoji23]

Ok, najmłodszy uspiony, czas zrobić sobie kolacje. Obiad znów ledwo wcisnelam, no coś mnie ostatnio odrzuca...

Do góry