reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Wszystkozajete tak masz rację byłam na marcowkach 2017[emoji4] Ciebie też kojarzę, masz synka jak się nie mylę ?

Renisus no to rzeczywiście, miasto większe i w sumie najlepszych opinii o nim nie słyszałam [emoji1] a długo już tam jesteś? Nam w czerwcu minie 12 lat...czuje się staro[emoji23]

reklama
Cześć Dziewczyny. [emoji5]
Jak tam u Was?
W środę mam prenatalne, w tamtym tygodniu byłam u swojej gin, wszystko dobrze i wyniki tez dobre.
Do UK jednak nie wyjeżdżam, zostaje w PL. Teraz się zaczynam zastanawiać w jakim szpitalu w Gda rodzic. [emoji23] Macie już jakieś wybrane imiona dla maluszków?[emoji5]

Wyjątkowa Marta pewnie masz rację, że kiedyś się nie czytało nie analizowało, człowiek nawet nie brał pod uwagę, że coś może być nie tak. Teraz tylko chciałabym w głowie wyłączyć ten trybik zamartwiania się.

Czy któraś z was odstawiała luteinę? Brałam 2xdziennie od tygodnia 1xdziennie tylko nie pamiętam przez ile miałam tak brać do całkowitego odstawienia

Wyjątkowa Marta pewnie masz rację, że kiedyś się nie czytało nie analizowało, człowiek nawet nie brał pod uwagę, że coś może być nie tak. Teraz tylko chciałabym w głowie wyłączyć ten trybik zamartwiania się.

Ja też...

Czy któraś z was odstawiała luteinę? Brałam 2xdziennie od tygodnia 1xdziennie tylko nie pamiętam przez ile miałam tak brać do całkowitego odstawienia

Kurde, a mi nic nie mówią o odstawieniu. Cały czas dwa razy dziennie 0,1g dopochwowo.

reklama
Hej dziewczyny
Trzymam kciuki z wizytujace. Ja tak jak juz kilka mam wizyte 28 wiec to bedzie goracy dzien relacji z wizyt.
Ja cukrzyce mam juz stwierdzoną i jestem na insulinie a cukier mialam tylko zly naczczo (90-97).
Wszystkozajete przy Haszimoto masz tak mała dawke eutyroxu? Moja dwojka dzieci tez to ma i bierze dawke 67,5 i 50. Czy później sie reguluje hormon i mozna brac mniejsza dawkę bo im ciągle zwiekszaja?

Do góry