Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Ja słyszałam że dziecko właśnie powinno mieć ok 4,5 cm minimum żeby dało się wszystko dobrze pomierzyc więc pewnie dlatego woli to zrobić za 2 tygodnie jak już będzie większe. Będzie dobrze na pewno tylko najgorsze znowu to czekanie i dzisiaj strata czasu, ale przynajmniej wiesz że maluch rośnie i serduszko bije.
Ja też uwielbiam piwa rzemieślnicze i bardzo mi ich brakuje. Jak Mąż otwiera butelkę i czuję ten zapach to mi ślinka leci ratuje się miłoslawem właśnie. Motocyklowe też super. Jest jeszcze zero point i seria mad driver. Pewnie o czymś zapomniałam bo na szczęście oferta się powiększa
U nas też drogi nieprzejezdne. Slizgawica straszna i do tego zamieci śnieżne. Mieliśmy do przejechania 15 km w jedną stronę i multum czasu nam to zajęło. Ogólnie dziś dzień ciężki i pełen wrażeń. Pewnie padnę szybko. Jeszcze kąpiel. Na szczęście córki badania wyszły ok więc chyba taka jej uroda że mało waży. Za 2 tygodnie idziemy na bilans to zobaczymy co dalej.
Ja tez miałam wiecznie niedowagę. Od jakiegoś 16 roku życia ślad po niej zaginął. Mówili na mnie szkielet [emoji13] ale zdrowa byłam jak ryba!