reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Mam jeszcze pytanie do mam które chodzą prywatnie i na nfz do ginekologa. Czy mówicie lekarzowi z NFZ , że chodzicie też prywatnie? Zastanawiam się nad tym ponieważ mam umówioną pierwszą wizytę na NFZ w środę i nie wiem co mam tam mówić , bo normalnie chodzę prywatnie.

Generalnie dzielenie sie fotami na otwartym forum jest nieco niekomfortowe[emoji51]
Ja tam problemu nie mam. Insta mam, fb mam wiec bez roznicy. I tam moja geba jest juz w necie[emoji6] a golego tylka nie watawiam. Przy okazji, komu chcialoby sie przedladac te watki? No ale moze ktos to robi i czyta.

Mnie bola biodra, a wlasciwie biodro jak sie budze.

Ja bym nie mówiła, prywatnemu bym powiedziała, w drugą stronę nie;)
Renisus nawet nie wiesz ile idiotów jest w sieci..

Jagodka no napewno, ale i tak jakos mnie nie rusza. Taka prawda ze mozemy tez tu miec fake ciezarowke, ktora przejdzie z nami na zamkniety i bedzie czerpac radosc z tego. Tak wiec, nigdy nic nie wiadomo.

No pewnie. Pamiętam, że na jakiejś grupie kilka lat temu była taka jazda. Dziewczyna udawała,że jest w ciąży, jakieś zdjęcia z neta wstawiała. Potem się rypło, bo ktoś zauważył, że to zdjęcia z google.. ludzie mają różne zaburzenia psychiczne.

Czjeść dziewczyny. Czytam wszystko na bieżąco ale słabo z czasem i siłami. Święta w rozjazdach między Polska i Czechami, codziennie od 22 do 31 grudnia odwiedziny w innym miejscu. Mam dosyć. A 12 stycznia ma mój ojciec wesele w Czechach, jestem swiadkowa, wiec raz ze znowu podróż na 5 godzin, dwa dużo roboty mam. A od poniedziałku wracam do pracy i marze tylko o dłuższym wolnym o długim śnie.

Co do rożnego typu bólów - mi się wydaje, ze czuje dosyć często, jak macica się powiększa. Taki duży dyskomfort, delikatne pieczenie, ciągniecie i kłucie. Jak by dzidziuś próbował sam sobie domek rączkami powiększać.

Dzisiaj odwiedza mnie koleżanka Czeszka, która tez żyje w Polsce i ma termin na polowe lipca. To sobie pojęczymy i poużalamy się:)

A Wam życzę dobrego weekendu:) Strasznie lubię Was czytać, dodaje mi to dużo sił w tej pierwszej ciąży:) Dzięki!

reklama
Ale zrobiłam pyszna zapiekankę [emoji7][emoji39] i pomyślałam sobie,że właściwie niedługo takie gabaryty obiadu to już będzie norma [emoji85]
IMG_20190105_152115.jpeg

Do góry