reklama
Natalia 458
Fanka BB :)
Myślę, że prawdziwy ból jeszcze długo przed nami ( mam na myśli poród)...Wszędzie dookoła są nerwy. Może i nie do zepsucia ale można sporo bólu sprawić.
Natalia 458
Serio? Ja zęby ,,na żywca" leczę, ale bólu porodowego boję się jak ogniaPoród to nic z bólem zęba Tzn każdy ma swoje progi
@Miki123 lody... zapomniałam, że coś takiego istnieje Może najdzie mnie jakaś ciążowa zachcianka...
Aguu
Ja teraz taka harda bo wiem co mnie czeka. To ból z sensem, potrzebny. Za to znam z doświadczenia ból zęba, przy którym myślałam ze skonam w nocy a leki nie pomagały. Wolę rodzić hehSerio? Ja zęby ,,na żywca" leczę, ale bólu porodowego boję się jak ognia
Wyjątkowa Marta
@findmysky u mnie właśnie podobna rozbieżność. Mój gin, który prowadził też moją wcześniejszą ciążę, wpisał mi do karty ciąży datę z USG a nie OM. Gdyby liczyć z OM to prenatalne powinnam robić na początku nowego roku. Kurna, sama nie wiem. No nic... szkoda byłoby tylko żebym straciła tyle kasy, bo jutro muszę oddać krew na PAPPa a w piątek mam USG PAPPa i to będzie jak nic ok 600 zł
@slodkatrojeczka zapamiętaj twarz tej co Ci krew pobierała i więcej się nie daj!
Przepiękne zdjęcia maluszków, kolejny dzień udanych wizyt i dobrych wiadomości! super! oy tak dalej )))
@slodkatrojeczka zapamiętaj twarz tej co Ci krew pobierała i więcej się nie daj!
Przepiękne zdjęcia maluszków, kolejny dzień udanych wizyt i dobrych wiadomości! super! oy tak dalej )))
slodkatrojeczka
Będzie czas o tym myśleć. Wychodzę z założenia, że jak dwa przeżyłam to i teraz dam radę bardziej niz porodu boję się picia glukozyMyślę, że prawdziwy ból jeszcze długo przed nami ( mam na myśli poród)...
renisus
Wiecie co a ja zobaczylam w karcie dzisiaj ze mam wizyte w szpitalu 4 stycznia. W klinice hematologicznej. I teraz zglupialam bo nie wiem dlaczego i po co. W UK karte ciazy nosi sie ze soba, i dzisiaj dopieli mi kartki w szpitalu i zobaczylam wpis. Nie rozumiem bo nikt mi nic nie powiedzial, no chyba ze na dniach dostane list. Ale i tak to dziwne... czyzby mi wyniki zle krwi wyszyl?
Ennis, tez mialas takie spotkanie?
slodkatrojeczka
@findmysky u mnie właśnie podobna rozbieżność. Mój gin, który prowadził też moją wcześniejszą ciążę, wpisał mi do karty ciąży datę z USG a nie OM. Gdyby liczyć z OM to prenatalne powinnam robić na początku nowego roku. Kurna, sama nie wiem. No nic... szkoda byłoby tylko żebym straciła tyle kasy, bo jutro muszę oddać krew na PAPPa a w piątek mam USG PAPPa i to będzie jak nic ok 600 zł
Po ciemku bym ją poznała tak fajkami dawała
reklama
slodkatrojeczka
Wiecie co a ja zobaczylam w karcie dzisiaj ze mam wizyte w szpitalu 4 stycznia. W klinice hematologicznej. I teraz zglupialam bo nie wiem dlaczego i po co. W UK karte ciazy nosi sie ze soba, i dzisiaj dopieli mi kartki w szpitalu i zobaczylam wpis. Nie rozumiem bo nikt mi nic nie powiedzial, no chyba ze na dniach dostane list. Ale i tak to dziwne... czyzby mi wyniki zle krwi wyszyl?
Może to jakaś rutyna tam u Was?