reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam sie z Wami dziewczyny
Termin mam na 3 lipca wiec chyba moge do Was dołączyć? Do tej pory udzielalam sie w czerwcowych mamach 2019 bo taki mialam termin z OM, a teraz zamierzam być i tu i tu :) teraz jestem 10+1 a Bąbelek ma juz 3.2 cm :)

Witaj :) ja dziś 9+5 :) termin na 7 lipca. Znając moje ciąże, pewnie urodzę w okolicach 14 lipca. Taką miałam datę z OM w pierwszej ciąży. Syn urodził się 21 :) czerwiec by mi podpasował, sama jestem czerwcowa. Za to mąż lipcowy :) a że my dzień po dniu to może maluch trafiłby w nasze urodziny... Zawsze to jedna imoreza dla wszystkich. Tylko córka marcowa :)

reklama
Ja mam wizytę 12t3d I 12t2d czyli środa i czwartek.

Już się doczekać nie mogę bo na obydwu usg [emoji3590][emoji3590]

Ostatnia edycja:
Powodzenia na wizycie! Napisz jak poszło po, ja ide jutro rano!
U nas pogoda masakra, tez leje...
Pracuje od 14stej, dzieci rozwiezione wiec ja bezwstydnie wracam do łóżka .
Ze swiatecznego stolu mozna wszystko jesc, ja zawsze ostrożna z grzybami jestem ale jak dobrze zrobione I z pewnego zródła to bym sie nie martwila!
Mowilyscie juz w pracy, znajomym I dzieciom o ciazy?

Ja w pracy jeszcze.. A dziś mam 9t1d.. waham się kiedy to zrobić, ale wiem że to już pewnie czas!

Brała może któraś z Was, a może bierzecie witaminę B6? Lekarz na ostatniej wizycie mi zalecil 1 tabletkę 3 razy dziennie w celu zmniejszenia nudności.
Kupiłam ja niezwłocznie w środę i biorę i nie wiem czy to efekt placebo ale dziś wieczorem jakoś lepiej się czuje.

Ostatnia edycja:
Ennis bylam swiecie przekonana ze masz wizyte we wtorek. Cos mi sie pokickalo ze mam tydzien po Tobie i az w panice sprawdzalam jaki to dzien tygodnia 18tego [emoji16]

reklama
Witaj :) ja dziś 9+5 :) termin na 7 lipca. Znając moje ciąże, pewnie urodzę w okolicach 14 lipca. Taką miałam datę z OM w pierwszej ciąży. Syn urodził się 21 :) czerwiec by mi podpasował, sama jestem czerwcowa. Za to mąż lipcowy :) a że my dzień po dniu to może maluch trafiłby w nasze urodziny... Zawsze to jedna imoreza dla wszystkich. Tylko córka marcowa :)
Ja mam urodziny w ten sam dzien co moja mama :) zawsze jedna impreza była...ma to swoje plusy i minusy...

Do góry