reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@Betty93 trzymam mocno kciuki !
Już naprawdę niewiele pozostało do Waszego pierwszego spotkania ;)
Wody odeszły spektakularnie czy się bardziej sączyły ? :) Jak zachowuje się mała, szaleje czy jest raczej spokojna? :)

Mam przepisana oksytocyne, ale poki co jakieś skurcze sie pojawiają co 5 minut, więc jej nie biore. Mam pobraną krew do znieczulenia i sobie skacze na piłce. Rozwarcie na 3cm, więc jeszcze bez szału, jedynie wody zaczęły mi mocno schodzić, bo rano to mnie obudziło uczucie ciepła i że „coś mi idzie” - w sekundzie domyśliłam się, że to wody i wyskoczyłam z łóżka. Wtedy to było dużo płynnego śluzu i ok. 0,5l wód i po 35 minutach zaczęły mocniej lecieć (przy każdym lekkim pochyleniu). Mały jest bardzo spokojny, czasem kopnie, najgorzej że mnie bierze spanie bo się nie wyspałam, a tu trzeba urodzić. [emoji42]

Dziewczyny, melduję się ze szpitala... Dzisiaj mały postanowił mnie zaskoczyć i o 7:05 odeszły mi wody. [emoji85] Skurczy jako takich brak, więc czekam na badania. Maluszek zapis KTG ma prawidłowy.
Super, czekamy na więcej informacji!
Ile po terminie jesteś? :) ja dzisiaj drugi dzień :/

reklama
Do góry