reklama
U
użytkownik 902
Gość
U mnie przynajmniej jego nie było dużo, kilka kropli , większa plama na staniku , ale nie tyle żeby było sens to zbierać. Poza tym wydaje mi się że tego zamrożonego mleka nie powinno się dłużej niż miesiąc przechowywać .
Dłużej niż miesiąc, dłużej. Potem Wam wrzucę wytyczne na odpowiedni wątek.
Ennis to jest głupi pomysł chyba,że chcesz sobie problemow narobić skurczami. Poza tym hormony ciążowe działają tak,że mleko nie będzie płynąć jak podczas laktacji.
Też mam suchą skórę na sutkach, więc je smaruję. Dzięki za patent z robionym lekiem, poproszę rodzinną, może przepisze, zawsze to spora różnica. W ogóle całe piesi mam opuchnięte, zdarza mi się w połowie dnia zdejnowac biustonosz
AjahiS
Fanka BB :)
Jak jest dobrze założony to też nie boli.Ale samo zakladanie cewnika nie boli
Dorka88
Dzień dobry i mnie ładna pogoda przebija się słoneczko tylko wieje trochę. Też obudziłam się z lekkim bólem głowy ale pije kawkę i już prawie nie boli. U mnie w domu na tepacie aktualnie jak tu przemeblowac mieszkanie bo póki co łóżeczko chyba na suficie
*PaMinka
Wdrożona(y)
Witam.
Ja dzisiaj leniwie. S pojechał zawieźć chłopców do babci ba cały dzień A ja czekam na niego jeszcze w łóżku
Pewnie poleżymy do południa później gdzieś na obiadek i do kina no i może spacer bo pogoda piękna
Miłego dnia kochane
Ja dzisiaj leniwie. S pojechał zawieźć chłopców do babci ba cały dzień A ja czekam na niego jeszcze w łóżku
Pewnie poleżymy do południa później gdzieś na obiadek i do kina no i może spacer bo pogoda piękna
Miłego dnia kochane
Ennis92
Nie chodziło mi o atakowanie piersi laktatorem czy ich ściskanie i ręczne odciaganie. Bardziej żeby może używać tych muszli czy jak to się nazywa? Żeby samo sobie skapywalo....Dłużej niż miesiąc, dłużej. Potem Wam wrzucę wytyczne na odpowiedni wątek.
Ennis to jest głupi pomysł chyba,że chcesz sobie problemow narobić skurczami. Poza tym hormony ciążowe działają tak,że mleko nie będzie płynąć jak podczas laktacji.
Też mam suchą skórę na sutkach, więc je smaruję. Dzięki za patent z robionym lekiem, poproszę rodzinną, może przepisze, zawsze to spora różnica. W ogóle całe piesi mam opuchnięte, zdarza mi się w połowie dnia zdejnowac biustonosz
No ale nie znam się dlatego pytam [emoji23]
reklama
Pomarudzę trochę a co.. po co ja w ogóle sprzątam jak chwile później ten sam bałagan?? Zabawki nawet jakoś wspólnie z córka ogarniamy ale te odbite wszędzie małe tłuste/brudne raczki, ewentualnie stopki, okruchy jedzenia tu i tam.. nigdy jakaś pedantka nie byłam ale teraz dzień bez sprzatania to dzień stracony[emoji6][emoji6]