Janka, nie wiesz nawet jakiego banana mam na twarzy. Z wzajemnością stara kobietko, z wzajemnością [emoji23][emoji8]
Ps. Nigdy nie przypuszczałam ze w wieku 33 lat będę w ciąży [emoji55]
Dlaczego nie dałaś znać wcześniej z wolnym dniem? Ja oddelegowałam gości, mam tez cały dzień dla siebie
juz kombinuję żeby pojechać na plac unii albo starówka na porządną kawę i ciacho. Albo wyląduję w kinie na kogiel mogiel [emoji6]
Misty, Jagódka wszystkiego co najlepsze dla Waszych 2-latków [emoji4][emoji512] fajny wiek małych łobuziaków [emoji7]
I to są moje myśli i pkt widzenia wlasnie.
Polać jej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kochana, chocbys najdroższych do tego kosmetyków używała- nie pomoże jeśli masz predyspozycje i uwarunkowania genetyczne. Przerabiałam to z Maksem. Z czasem rozstępy bledną choć to żadne pocieszenie-wiem. Ja tez byłam załamana, ale po porodzie miałam juz inne do tego podejście. Zdziwiłabyś się ile kobiet, które nigdy w ciąży nie były, ma rozstępy na piersiach, pośladkach, udach itd. Po porodzie śluz ślimaka pomaga je wybielić.
Jakiego loda ? Bo moze tez mnie natchniesz. Mam na coś smaka, ale nie wiem na co....
Moze jakiś sport dla ciężarnych? Moze basen? Ja myślałam o basenie tylko mam mieszane uczucia, bo boje się infekcji intymnych. To, ze czuje się juz jak foka to sprawa drugorzędna [emoji23][emoji23]
To tak jak ja. Przeważnie o 6:30 jestem juz w sklepień bo dla gości zawsze świeże bułeczki kupuję. A jak nie ma gości to i tak wstaje wczesnie, bo mój mały głód musi
Zjeść, No i dzień jest dłuższy, więcej można zrobić [emoji4]
A ja nadal z prasowania nie wyszłam a wlasnie suszarka skończyła suszyć kolejne pościele. Ja się załamie [emoji31]