No i tak to właśnie jest Kiedyś pisalam, że moja 1 ciąża nie była planowana, ale jak już w niej byłam i poczytałam o tych wszystkich metodach planowania płci to wyszło mi, że to na pewno będzie dziewczynka a był chłopakNie, No co Ty! :-) To miała być „ewentualna pomoc” z przymróżeniem oka i taki eksperyment bardziej. A, że ja chciałam bardzo drugiego chłopczyka to spisałam wszystkie metody i wcieliliśmy je w życie w razie czego. ;-) Dla P. było obojętne, ja z dziewczynki też się cieszę tyle, że muszę jakoś sobie później wszystko poukładać, aby nie dostawać ataków paniki jak zacznie sama wychodzić z domu.
reklama
madzia0902
Fanka BB :)
Uwielbiam jajecznicę z kopytkami Nie lubię czekolady Paprykowe chipsy maczane w danio i pewnie coś by się jeszcze znalazło, ale teraz nie mam pomysłu.Hahahhaah no ja tak samo, ale stwierdziłam że nie będę ciągnąć tematu jak jeść kiwi bo sumie bezsensu Ale jak już tu jednak jesteśmy, to ogłaszam zabawę na poniedziałek:
CO DZIWNEGO JECIE ALBO JAK JECIE?
W sensie- że ja np. lubię jajecznicę z musztardą. Ptasie mleczko TYLKO waniliowe obieram z czekolady i tej czekolady nie zjadam. Delicje TYLKO wedla i TYLKO pomarańczowe ogryzam wokół galaretki i galaretka na końcu Jak coś mi się przypomni to dopiszę
@Sabinaaa81, ten poród Twojej koleżanki to największy koszmar masakra....
@klaudiaa975, a regularnie się smarujesz? Mnie mega swędzą plecy, ale też nie smaruję ich za często- chyba muszę zacząć...
Sabinaaa81
Też mi jej szkoda strasznie. To jej pierwsze dziecko i jest w bardzo złym stanie psychicznym. (Ona, z dzieckiem jest wszystko ok) Mówi, że nigdy nie zdecyduje się na kolejne...Hahahhaah no ja tak samo, ale stwierdziłam że nie będę ciągnąć tematu jak jeść kiwi bo sumie bezsensu Ale jak już tu jednak jesteśmy, to ogłaszam zabawę na poniedziałek:
W sensie- że ja np. lubię jajecznicę z musztardą. Ptasie mleczko TYLKO waniliowe obieram z czekolady i tej czekolady nie zjadam. Delicje TYLKO wedla i TYLKO pomarańczowe ogryzam wokół galaretki i galaretka na końcu Jak coś mi się przypomni to dopiszę
@Sabinaaa81, ten poród Twojej koleżanki to największy koszmar masakra....
@klaudiaa975, a regularnie się smarujesz? Mnie mega swędzą plecy, ale też nie smaruję ich za często- chyba muszę zacząć...
Ale mam też koleżankę, która urodziła córkę 5200g w zeszłym roku i mówi, że nawet się nie zmęczyła za bardzo :-) Pierwsza córka 2 lata wcześniej miała 3700g i z nią było jej dużo trudniej, bo miała większy obwód główki. Z tą drugą ze szpitala wyszła 6 godzin po porodzie.
madzia0902
Ja to w ogóle byłam w szoku że skórka w kiwi jest jadalna, 31 lat mam a dowiedziałam się o tym raptem pół roku temu Chociaż mimo jej jadalności to nie mam pojęcia jak właśnie to włochate można jeśćMężowie też mogą brać udział?
Bo jeśli tak, to skoro o kiwi mowa, O je ze skórką... Po 15 latach nadal nie rozumiem, jak taką włochatą skórkę można zjeść, ale kto faceta zrozumie [emoji23]
A ja dla odmiany jem brzoskwinie bez skórki, bo mi zbyt włochata [emoji23]
Kiedyś, jak jeszcze jadłam słodycze, to też obierałam ptasie mleczko i michałki, ale potem jadłam tą czekoladę, tzn po obraniu, ale przed zjedzeniem środka
Karla88
Wiec tak nie jestem chora [emoji23]
Oskrzela czyste
Płuca czyste
Gardło nawet nie jest czerwony
Mam tylko lekko podrażnione krtan
Żadnej infekcji
Dalej herbaty, w razie gorączki paracetamol i do gardła tantum verde najlepiej odpocząć kilka dni
Za to moj mąż bo za mna wchodził jakby umierał ... blady kaszel zatoki masakra z tymi chłopami jestem pewna ja bez l4 a on z l4 wyjdzie ..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oskrzela czyste
Płuca czyste
Żadnej infekcji
Dalej herbaty, w razie gorączki paracetamol i do gardła tantum verde najlepiej odpocząć kilka dni
Za to moj mąż bo za mna wchodził jakby umierał ... blady kaszel zatoki masakra z tymi chłopami jestem pewna ja bez l4 a on z l4 wyjdzie ..
Ja też ogryzam ptasie mleczko i delicjeMężowie też mogą brać udział?
Bo jeśli tak, to skoro o kiwi mowa, O je ze skórką... Po 15 latach nadal nie rozumiem, jak taką włochatą skórkę można zjeść, ale kto faceta zrozumie [emoji23]
A ja dla odmiany jem brzoskwinie bez skórki, bo mi zbyt włochata [emoji23]
Kiedyś, jak jeszcze jadłam słodycze, to też obierałam ptasie mleczko i michałki, ale potem jadłam tą czekoladę, tzn po obraniu, ale przed zjedzeniem środka
Z dziwactw to lubię kanapkę z pomidorem posmarować na wierzchu majonezem i uwaga uwaga lubię surowe ziemniaki, muszę się hamować żeby ich nie podjadać jak kroję [emoji33]
Jola92
Yyyy... Delicje też tylko wedla i tez tylko pomaranczowe Ja najpierw ogryzam wszystko dookoła galaretki, potem z galatetki zbieram zebami czekoladę potem jem biszkopta a potem galaretkeHahahhaah no ja tak samo, ale stwierdziłam że nie będę ciągnąć tematu jak jeść kiwi bo sumie bezsensu Ale jak już tu jednak jesteśmy, to ogłaszam zabawę na poniedziałek:
.
Nie używam soli do niczego... Takie mam zboczenie że sól to samo zło wiec nawet wody w której będę gotowała makaron nie solę.
Lubię oliwki, nawet jem je same prosto ze słoika, ale jak są na pizzy to je stamtąd zabieram.
Uwielbiam czekoladę i lody ale nienawidzę lodów czekoladowych
Na bank mam jeszcze jakieś zboczenia żywieniowe ale nie pamietam
madzia0902
O matko, surowe ziemniaki? :O ja za to lubię surowe drożdżeJa też ogryzam ptasie mleczko i delicje
Z dziwactw to lubię kanapkę z pomidorem posmarować na wierzchu majonezem i uwaga uwaga lubię surowe ziemniaki, muszę się hamować żeby ich nie podjadać jak kroję [emoji33]
Sabinaaa81
O widzisz! A u mnie na Usg, przed samym porodem synek wyszedł 3500 g a urodził się za jakieś 3 dni z wagą 2800g ;-) Więc u nas Usg dodało aż 700g. Ciekawe jak położnej pójdzie ;-)Znajoma w Norwegii rodziła dwa razy i położna jej przez brzuch właśnie wymagała wagę dziecka. Pomyliła się o nie więcej niż 200g. Więc błąd pomiaru mniejszy niż usg
Ta koleżanka, która dobrze wspomina poród córki 5200g, tydzień przed porodem miała kontrolne Usg, bo była już po terminie i wychodziło jej, że waga dziecka to ok.3900-4100g ;-)
reklama
Jola92
Super że u Ciebie to nic poważnegoWiec tak nie jestem chora [emoji23]
Oskrzela czyste
Płuca czyste
Żadnej infekcji
Podziel się: