reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Liwcia grzeczna. Spi, je, spi , je, zmieniam pampersa... przeszkadza jej troche kupa ale zasikany mozebyc. :) w nocy tez ladnie. 22-3, zmiana pampersa i jedzonko, potem do 6.30 spi, zje i znowu spi tak do 9.
Dzisiaj ma ogilnie spiacy dzien, malo aktywnosci ale moze po 20 sie uaktywni. Zobaczymy jak noc przespi. Mam nDzieje ze tak jak dzisiejszy dzien. Chyba sie przeforsowalam bo bylo ok a od 2 dni tak mnie podwozie boli jakbym byla pobita, kosci stluczone. Albo dopiero teraz wszystko odczuwam... sama nie wiem. Boli strasznie jak stoje albo gdy dlugo siedze. Najlepiej lezec ale przeciez sie ciagle nie da. Mam nadzieje ze do 25 przestanie bolec, bo tabletki przeciwbolowe nie daja efektu.

Z arturem bolalo mnie naciecie krocza i hemoroid i nie pamietam czy to mnie tez bolalo, albo ten bol sie chowal przy mocniejszym innym.

Chybra sto lat :) wszystkiego najlepszego dla Was :)

Opieka na L4 jest płatna 80 procent, kiedyś było 100 ale to się zmieniło

My też po dwóch dniach w domu, gorączka w weekend oczywiście jak rodzice wychodzili bo jak by inaczej mogło być.

Zdrówka dla chorych :)

Chybra - zdrówka, szczęścia, pomyślności dla Ciebie i Sunusia, sto lat! [emoji512][emoji512][emoji898][emoji479][emoji320][emoji320][emoji8][emoji8][emoji8]

Emol - i jak tam Liwia, po 1 tyg życia? Zdjęcia cudne, i powiem Ci, że jestem pod wrażeniem jak sobie super wszystko poukladaliscie organizacyjnie i z Arturem.

Zdrowka dla chorowitek! Sił i cierpliwości dla slomianych wdow [emoji6][emoji16]

Aim - niech moc będzie z Wami! Współczuję nocek... Ja też nie mogę się pochwalić spokojnymi i przespanymi nocami, ale... Tak źle jak u Was to to nie wygląda. No i ja "siedzę" w domu.

Emol a tak z ciekawości - lekarze nie kazali Ci jej karmić w nocy co 3 h? Pytam, bo moja przyjaciolka urodziła 3 miesiace temu i mała od pcozatku super przybiera na wadze itp, a mimo tk lekarze dopiero niedawno pozwolili jej opuścić jedno karmienie nocne. A tez jest kp.

Abed jestes pewna? Kurczę powiem Ci ze to słabe. Bo No umówmy sie... jak dziecko choruje to ktos z nim zostac musi. Przeciez nie wina rodzica ani dziecka, ze jets chore. Ehhhh masakra....chyba szybko schudnę, bo nie bddzie mnie stac na jedzenie ;p

reklama
Do góry