Chętnie się z Wami spotkam jak będę w Tychach, wstępnie planujemy pojechać w drugiej połowie lipca.
Z jakim wyprzedzeniem podaje się nystatynę przed antybiotykiem? Nic nie doktor nie mówiła, ale chyba trochę wcześniej trzeba dać? Pół godziny wcześniej wystarczy?
Dzięki za odp. O inhalatorach, u nas w aptece był tylko diagnostic- wydaje mi się że ta maseczka jest na nią za duża…
Kasia_831- ja mam dokładnie to samo, z jednej strony tak wewnętrznie czuję że powinnam jej poświęcić 100 % mojego czasu, ale z drugiej strony (tej racjonalnej) wiem że tak się nie da, bo przecież muszę coś ugotować, zjeść, chociaż trochę dom ogarnąć i odpocząć, ale rozumiem Cię doskonale… też mam bańki chińskie, one są świetne na cellulit ale jakośnie za dobrze mi szły te masaże, albo za mocno, albo za lekko, no w ogóle bez wyczucia.
Chybra –mój m jak do domu kiedyś wracał (jak się dopiero co poznaliśmy) jeleń mu wyskoczył na drogę, a że właśnie zima była i podoga kiepska to całe auto na złom, dobrze że m się nic nie stało… najlepszego na 7 miesięcy! Asia ma 7 i pół ale nadal ząbkó1) brak
Misia12- i jak po szczepieniach?my mieliśmy mieć w styczniu ( i to wcale nie ostatnie) ale z uwagi na „konieczność „ opinii neurologa przełożone, a że teraz chora to chyba dopiero za miesiąc ją zaszczepią.
Beatka582- zaskoczyłaś ją nowym smakiem, może się powoli przyzwyczai, ja mojej dałam kiedyś odrobinę jogurtu naturalnego i w sumie miała taką minę jakby się zastanawiała jak powinna zareagować. My też za rok być może rozpoczniemy starania- ale jak dla mnie to mogłaby być druga dziewczynka-
Maziajka- jak karmisz takiego maluszka kanapką z masełkiem? Nie krztusi się przy jedzeniu?
Mmag18- u nas też jest problem ze stópkami, ale dałą jakieś ćwiczenie którego „nie da się” wykonać, przynajmniej ja nie umiem.