reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Emol to gratulacje! [emoji173]

Ewella I Ola najlepszego na 7 miesięcy dla waszych kochanych dzieciaczkow[emoji173][emoji173][emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]

Ja dziś nie zjem żadnego pączka, bo mi się nawet nie chce robic.. są jakieś przepisy weganskie ale to pewnie nawet nie smakuje [emoji23] pierwszy raz w zyciu. Ah :D

Moja perelka nie spala od 3 do 4 więc wstała nie o 6 a o 7. Szaleństwo [emoji173] dla niej wszystko [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol to moj robił taczej planka na prostych rękach [emoji23] i czworakowal. Teraz przymierzanie do siadu, ale kończy sie na siądzie plotkarskim.

Emol No to oficjalne juz gratulacje!!!! :) az sie łezka w oku kreci na mysl o początkach ciazy [emoji7]

Ja pamietam, z rok temu miałam
Ochote na paczki. Z samego rana ustawiłam sie w kolejce do 2 cukiernik, zeby były na pewno dobre ;p i co? Były ok. Ale nie tego sie spodziewałam. Byłam bardzo rozczarowana!

Kuba od kilku dno znowu zaczal spac na brzuchu :) a juz daaaaawno tak nie spał. Ale die tym dzieciom zmienia [emoji4]

Liuli 2 mniej niz przed ciaza... matkoooo zazdro! [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My byliśmy na kursie tańca przed ślubem, zdecydowanie to nIe dla mnie ani męża ;)
Madzik idź sprobuj :)

Emol na pewno zjem 2 pączki a faworkow nie licze ;)

Ola W dla Kuby też Wszystkie najlepszego i dla innych co dzisiaj kończą 7msc również :* czas leci trzeba cieszyc się danym dniem :)

Liluli miłego dnia u dziadków my popołudniu jedziemy tez na pączki :) taka tradycja, Że kobiety z rodziny zawsze razem się spotykamy :) gratuluje spadku wagi :)

Emol to graruluje :* dasz radę :)

Linoone o my dawno na basenie nie byliśmy, ale Iga w ogóle nie chciała się kąpać w domu w wanience, zmienilismy i kąpie się w brodziku bo mamy głęboki i wiecie co..teraz jak tylko się powie, ze zaraz będzie się kąpać to tak się cieszy i cały czas chodzi to łazienki żeby juz się kąpać :D to takie zabawne jest :) cieszę sie, że w końcu lubi się kąpać :)

Pumelova za rok zjesz pączków za ten rok ;)

Miłego dnia :)

Hejo

Emol to pieknie na kiedy termin?

Ewella Ola Najlepszego dla dzieciaczkow!!

Pumelova zjem dwa za Ciebie;p nie no zartuje bidok z Ciebie jak nie wiem

Ja zjem sniadanie i sie przejde po jakies Kreple..

Noc do kitu zasnela o 18 spokojnie ale o 22 juz bylo mega darcie nawet cyca nie chciala nic nie wjem o co chodzilo potem ro samo o 24bi wtedy nie spala z godzine tylko ryczala i o 3 ale szybko zasnel i o 6 ale jak zasnela o 6 tak spalysmy do 9 wiec tyle dobrego.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
20180207_185118.jpg
Heh Emol to na prawdę się pospieszyliście :laugh2:Ale zobaczysz będzie super!

Heh kurs tańca, myśleliśmy o tym przed ślubem, ale nie wyszło, tańczyliśmy po swojemu do Little Girl H-Blockx hehehe. Weselnicy byli zachwyceni:-D

Robot posprzątał, zrobiłam Ręce i klatkę z hantlami, L śpi, K się jara wagą, ja się umalowałam, wszystko przygotowałam i ok 13 zostawiam chłopaków u rodziców i jadę do fryzjerki i na zakupy;-) ;)

Aaa i uwaga, wczoraj zrobiłam pierwszy swój wypiek, pączki serowe, małe i trochę wyciekły, ale przeeeeepyszne, tylko rodzicom zostawiłam po jednym :)

Załączniki

• 20180207_185118.jpg
    20180207_185118.jpg
    254,8 KB · Wyświetleń: 456
Ostatnia edycja:
Do góry