reklama
pumelova
Fanka BB :)
Emol to gratulacje! [emoji173]
Ewella I Ola najlepszego na 7 miesięcy dla waszych kochanych dzieciaczkow[emoji173][emoji173][emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja dziś nie zjem żadnego pączka, bo mi się nawet nie chce robic.. są jakieś przepisy weganskie ale to pewnie nawet nie smakuje [emoji23] pierwszy raz w zyciu. Ah
Moja perelka nie spala od 3 do 4 więc wstała nie o 6 a o 7. Szaleństwo [emoji173] dla niej wszystko [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewella I Ola najlepszego na 7 miesięcy dla waszych kochanych dzieciaczkow[emoji173][emoji173][emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja dziś nie zjem żadnego pączka, bo mi się nawet nie chce robic.. są jakieś przepisy weganskie ale to pewnie nawet nie smakuje [emoji23] pierwszy raz w zyciu. Ah
Moja perelka nie spala od 3 do 4 więc wstała nie o 6 a o 7. Szaleństwo [emoji173] dla niej wszystko [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol to moj robił taczej planka na prostych rękach [emoji23] i czworakowal. Teraz przymierzanie do siadu, ale kończy sie na siądzie plotkarskim.
Emol No to oficjalne juz gratulacje!!!! az sie łezka w oku kreci na mysl o początkach ciazy [emoji7]
Ja pamietam, z rok temu miałam
Ochote na paczki. Z samego rana ustawiłam sie w kolejce do 2 cukiernik, zeby były na pewno dobre ;p i co? Były ok. Ale nie tego sie spodziewałam. Byłam bardzo rozczarowana!
Kuba od kilku dno znowu zaczal spac na brzuchu a juz daaaaawno tak nie spał. Ale die tym dzieciom zmienia [emoji4]
Liuli 2 mniej niz przed ciaza... matkoooo zazdro! [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol No to oficjalne juz gratulacje!!!! az sie łezka w oku kreci na mysl o początkach ciazy [emoji7]
Ja pamietam, z rok temu miałam
Ochote na paczki. Z samego rana ustawiłam sie w kolejce do 2 cukiernik, zeby były na pewno dobre ;p i co? Były ok. Ale nie tego sie spodziewałam. Byłam bardzo rozczarowana!
Kuba od kilku dno znowu zaczal spac na brzuchu a juz daaaaawno tak nie spał. Ale die tym dzieciom zmienia [emoji4]
Liuli 2 mniej niz przed ciaza... matkoooo zazdro! [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ewella90
My byliśmy na kursie tańca przed ślubem, zdecydowanie to nIe dla mnie ani męża
Madzik idź sprobuj
Emol na pewno zjem 2 pączki a faworkow nie licze
Ola W dla Kuby też Wszystkie najlepszego i dla innych co dzisiaj kończą 7msc również :* czas leci trzeba cieszyc się danym dniem
Liluli miłego dnia u dziadków my popołudniu jedziemy tez na pączki taka tradycja, Że kobiety z rodziny zawsze razem się spotykamy gratuluje spadku wagi
Emol to graruluje :* dasz radę
Linoone o my dawno na basenie nie byliśmy, ale Iga w ogóle nie chciała się kąpać w domu w wanience, zmienilismy i kąpie się w brodziku bo mamy głęboki i wiecie co..teraz jak tylko się powie, ze zaraz będzie się kąpać to tak się cieszy i cały czas chodzi to łazienki żeby juz się kąpać to takie zabawne jest cieszę sie, że w końcu lubi się kąpać
Pumelova za rok zjesz pączków za ten rok
Miłego dnia
Madzik idź sprobuj
Emol na pewno zjem 2 pączki a faworkow nie licze
Ola W dla Kuby też Wszystkie najlepszego i dla innych co dzisiaj kończą 7msc również :* czas leci trzeba cieszyc się danym dniem
Liluli miłego dnia u dziadków my popołudniu jedziemy tez na pączki taka tradycja, Że kobiety z rodziny zawsze razem się spotykamy gratuluje spadku wagi
Emol to graruluje :* dasz radę
Linoone o my dawno na basenie nie byliśmy, ale Iga w ogóle nie chciała się kąpać w domu w wanience, zmienilismy i kąpie się w brodziku bo mamy głęboki i wiecie co..teraz jak tylko się powie, ze zaraz będzie się kąpać to tak się cieszy i cały czas chodzi to łazienki żeby juz się kąpać to takie zabawne jest cieszę sie, że w końcu lubi się kąpać
Pumelova za rok zjesz pączków za ten rok
Miłego dnia
Hejo
Emol to pieknie na kiedy termin?
Ewella Ola Najlepszego dla dzieciaczkow!!
Pumelova zjem dwa za Ciebie;p nie no zartuje bidok z Ciebie jak nie wiem
Ja zjem sniadanie i sie przejde po jakies Kreple..
Noc do kitu zasnela o 18 spokojnie ale o 22 juz bylo mega darcie nawet cyca nie chciala nic nie wjem o co chodzilo potem ro samo o 24bi wtedy nie spala z godzine tylko ryczala i o 3 ale szybko zasnel i o 6 ale jak zasnela o 6 tak spalysmy do 9 wiec tyle dobrego.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Emol to pieknie na kiedy termin?
Ewella Ola Najlepszego dla dzieciaczkow!!
Pumelova zjem dwa za Ciebie;p nie no zartuje bidok z Ciebie jak nie wiem
Ja zjem sniadanie i sie przejde po jakies Kreple..
Noc do kitu zasnela o 18 spokojnie ale o 22 juz bylo mega darcie nawet cyca nie chciala nic nie wjem o co chodzilo potem ro samo o 24bi wtedy nie spala z godzine tylko ryczala i o 3 ale szybko zasnel i o 6 ale jak zasnela o 6 tak spalysmy do 9 wiec tyle dobrego.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chybra
Heh kurs tańca, myśleliśmy o tym przed ślubem, ale nie wyszło, tańczyliśmy po swojemu do Little Girl H-Blockx hehehe. Weselnicy byli zachwyceni
Robot posprzątał, zrobiłam Ręce i klatkę z hantlami, L śpi, K się jara wagą, ja się umalowałam, wszystko przygotowałam i ok 13 zostawiam chłopaków u rodziców i jadę do fryzjerki i na zakupy
Aaa i uwaga, wczoraj zrobiłam pierwszy swój wypiek, pączki serowe, małe i trochę wyciekły, ale przeeeeepyszne, tylko rodzicom zostawiłam po jednym
Załączniki
Ostatnia edycja: