reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Udało mi się jeszcze dzisiaj odbyć wizytę u lekarza w rejonie, dzidzia ma 1,7 i wychodzi 8tydzien. Słyszałam serduszko. Lekarz powiedział że mogę przychodzić kiedy chce, tylko żebym nie chciała u niego prowadzić ciąży :) mówi że ma dość problematycznych pacjentek, ale jakby co jest do dyspozycji. Wypytywać się kto mnie prowadzi w szpitalu , kiedy mam wizyty odp. A do karty nic nie wpisał żeby się w szpitalu nie czepiali.
Wendy gratulacje.
Bulkaasia witaj.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho u mnie szaro buro i ponuro..po swietach na l4 a ja juz wysiedziec nie moge..

Wendy- gratki ;)

Ika - witaj ;)

Dziewczyny Wy wszystkie robicie te genetyczne usg?? Ja w poprzednich ciazach nie robiłam teraz tez nie zamierzam..przekorność tak ale jakos do tych genetycznych nie wiem...chyba wole zyc w niewiedzy znadzieja ze bedzie dobrze.
Ponoc tez czeste usg wcale dobrze na dziecko nie wpływa choc sama przyznam zejak lekarz mi chce zrobic to nie odmawiam [emoji14]

Truskawka- o srebrze poczytaj, naturalne dziala jak antybiotyk na mnie i dzieciach sprawdzone. My sie tylko tym leczymy i odpukać ale moje dzieciaki jeszcze nigdy antybiotyku nie miały, wszystko udaje sie nam naturalnie wyleczyc, jak dlugo nie wiem ale i tak jestem zadowolona takze polecam ;)

Bulkaasia- witaj ;) i gratuluje !! Super tak blizniaki :D

Misia12- super!

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja przy mikolajkach troche pomarudze, zastanawialam sie czy w ogole pisac, bo w sumie bez sensu stresowac inne mamy, ale kurcze nerwy i mysli nie daja spokoju... powiedzcie czy ktoras z Was miala jakies krwawienia (obfite) w ciazya pozniej okazalo sie ze wszystko ok? wizyte mam w czwartek i serce w gardle:/

No jestem trochę przerażona jak sobie poradzę z dwójką maluszków naraz ale liczę, ż e mąż, córka i przede wszystkim moja mama mi pomogą :rolleyes:

reklama
Do góry