reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - no pięknie Liwka rośnie [emoji3]. Jakbym swoje Dziolchy widziała [emoji16]. Spokojnie, lada moment powinna przyhamowac.
K szybciej od J przybierala w wieku wczesnoniemowlecym, ale patrząc tak ok.roku na obie moje Dziolchy, to J była o 5 cm większa i 1,5 kg cięższa. Także nie ma zasady.
Grunt, że zdrowa, i bez problemu Wam się "chowa".

Liluli, ja tam zawsze stowke przekracza w c&a (a wysyłka chyba jest od 79 zł), bo jak nie na dzieci, to sobie lub M cos upatrze.

Pumelova - piękne [emoji7]. Ramki gdzie kupowałas?

reklama
Pumelova, hmmm, bo ja myślę o antyramach, lub ramach/obrazach plotnowych. Sama bym sobie taki obraz powiesiła [emoji5]

Emol widziałam właśnie że tzreba te minimum,a ja raczej pojedyncze rzeczy Szymkowi dokupuje. I nigdy przy wyprzedażach nie mogę uzbierac na tyle.
Najbliższy sklep mam 70km to czasami się wtedy zaopatruje tam.

Wow 92 . Szym do tego rozmiaru chyba za rok dopiero dorosnie.
Ewentualnie możesz więcej zamowić a później jeśli nadal to tak działa, oddać za free ;-) taki mały myk januszowy kiedyś był ;-)

Nika - dokładnie. Tuż przed sylwestrem robiłam zwrot przez inposta, także chyba jeszcze działa [emoji16]

Aga km Artur po kg /msc przybiera i zatrzymał się na 74 na dłużej. Liwia skokowy. 1,5 kg w 1 msc, w drugim trochę ponad pół kg. Dzisiaj zobaczymy ile waży bo mam szczepienie i ostatnie szczepienie artura. Potem dopiero jak 6 lat :)

Pumelova oj tWoja Agatka dba o linię. Moja no cóż, zarloczek :) albo po prostu geny po rodzicach bo oboje szybko przybieralismy. Rodzic sie z 1,6 kg jak miałam rok wazylam 11,5 (cos Koło tego ile Artur a on przecież urodził się 3450) . Artur jak miał 15 tyg wchodził w rozmiar 74, Liwia ma 14 i dopiero w 68. Więc pewnie u niej 68 na dłużej zostanie.

Chyba kawał L :) ale to dobrze. Niech zdrowo rośnie.

reklama
Do góry