reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aim, super!

Emol, ja miło wspominam glukoze, smakowała mi ;)

A tak w ogóle to się chwalę, bo jestem w ciąży! Młody nie idzie do żłobka, hurra! ;)

GRATULUJĘ ale wiadomość :-) a ty chyba chciałaś pracy szukać ? Czy coś pomyliłam ... Jak się czujesz ?

Ewella ale super ze żłobkiem :-) od kiedy idzie ?

A Piotrek zaczął chodzić w niedzielę :-) wcześniej robił dwa trzy kroki :-) a w niedzielę ruszył i chodzi :-) a za tydzień dopiero 11 mc kończy

Dzięki dziewczyny <3

Abed, wow! Gratki :)
Tak, najpierw miałam szukać pracy, ale uznaliśmy że nam to się nie będzie opłacać, jak sam żłobek to ok 2 tys.. więc zaczęłam rozkręcać własny biznes :)

Linoone pięknie! Gratuluję! :laugh2:

L na wakacjach nauczył się ładnie sam siadać. A i wyszedł mu 4 ząbek:) Więc niby jakiś tam progres, ale zasuwa nadal czołgająco.
Rano wróciliśmy i dzieci jeszcze pozwoliły nam się przespać. Ojjj droga ciężka 8 godzinna ale warta tego czasu, ojjj zakochałam się w Juracie ❤ Mąż ma jeszcze do nd wolne , jutro grill u rodziców:)

Abed super, gratuluje :) Iga od września idzie do żłobka :)

Ola W kurcze boję się autem jeździć po Warszawie żeby gdzieś dalej zajechac :p a gdzie masz w miarę blisko ? Popatrze na mapie

Chyba gratki zabka i siadania :D fajnie, że wyjazd udany :)

Abed super, gratuluje :) Iga od września idzie do żłobka :)

Ola W kurcze boję się autem jeździć po Warszawie żeby gdzieś dalej zajechac [emoji14] a gdzie masz w miarę blisko ? Popatrze na mapie

Chyba gratki zabka i siadania :D fajnie, że wyjazd udany :)
Jutro to i ja mogę się spotkać :) bo tu chodzi o jutro, tak?

reklama
Do góry