Emol masz co dzwigac:O
Napolka szczerze Ci powiem że nie wiem kiedy byłam u lekarza nie prywatnie.. U internisty w sierpniu [emoji23] jakoś się nie łudzę już że dostanę gdzieś termin
Oj zazdroszczę wagi, taka bym chciała [emoji173]
Kurczę wszystkie macie już szczepienia a my ostatnie mieliśmy w listopadzie coś zrobiłam zle?
Aniek chciałabym jej podawać w butli moje mleko bo może wtedy by pila. Jestem w stanie odciągać i tak karmic. Ale jakoś nie wykazuje zainteresowania butelka
Nie strasz że tak zostanie, mi mówili że dzieci się same bawia[emoji23]
Monti uuu daj znać czy gryzie[emoji51]
Jenny my też bez ząbków!
Ola W niefajnie że teściowa miesza wam w glowach. Nie podobaloby mi się że któreś z rodziców wykorzystuje to że nie jesteśmy w czymś zgodni. Pomysl sobie że kiedyś Ty będziesz taka teściowa dla jakiejś mamy
Też będziesz chciała jak najlepiej dla swojego synka i jego dzieci.
Chybra moja też plamila, pomogło jak puściłam na 90.
Ja korzystam tylko z apki i tak jak laski nie używam kompa do niczego poza przelewam (bo ich nie umiem zrobić w apce z konta
)
Beatka moi na szczęście nie doradzaja
woda z cukrem nieźle.
Gratulacje wagi
Linoone u mnie ciągle pytanie mojego taty kiedy będzie mógł ja zabrać pod namiot [emoji85][emoji23]
Jenny też bym nie chciała takiego prezentu - w końcu wózek jest ważny Ty będziesz nim codziennie jezdzic. Dobrze się wam złożyło [emoji16]
Ewella niemiecki proszki najlepsze
ja używam płynu do prania z persila
Przyszła mamusia moja się okropnie drapie, nie wiem już jak obciąć te paznokcie:/
Mumusia to jeszcze 2 miesiące i minie mowisz[emoji23]
OLA w moja miała mokre ręce i stopy ale teraz chyba mniej ma.
Kurde nadrobilam a wy już coś napisalyście [emoji23]
Dziękujemy za życzenia [emoji173]
Ewella odespij!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom