Kasia nie zwróciłam uwagi na kolor, w każdym razie była ciemna. Jeżeli to byłaś Ty, to widziałam Cię koło przystanku przy intermarche.
Emol szkoda, że tak tata postąpił. No i fajna fryzurka
Judith patrząc na oferty u nas, to naprawdę ok dom za takie pieniądze. Ma swoje minusy np. dziki podchodzą na podwórko i dojazd, ale coś za coś
Mmag fizjoterapeuta mówił, że często asymetria ma związek ze wzrokiem, dlatego się badaliśmy. Moja intuicja mi mówi za to, żebym szła z Małą do laryngologa, bo wydaje mi się, że ma krzywą przegrodę nosową. Śpi z rozchylonymi ustami i czasami zdarza jej się charczeć przez sen. Już nawet rozmawiałam z koleżanką logopedą.
Nie wiem, co mojej Lidce się działo wieczorem, chyba brzuch ją bolał. Strasznie napięta była i płakała, tylko leżąc na brzuszku się uspokajała. Na szczęście szybko zasnęła, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Bardzo dobrze, że myślisz o wizycie u laryngologa! Lepiej sprawdzić czy Maluch faktycznie nie ma problemów z przegrodą nosową i chrapanie oraz inne nieprzyjemne skutki są tym spowodowane. Życzymy dużo zdrowia!