reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Paninka twoja 4latka na większe zdolności cukiernicze niż ja :)
Pumelova mój najbardziej lubi dokazywac po 24 a także ok 6 rano. Oby się w babcie nie wdał która jest skowronkiem a ja typowa sową .
Chybra, aga_k_m u mnie też już okna lśnią.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga a gdzie ty te okna myjesz? przecież masz mieć w nowym domu wszytsko gotowe :D
Misia mój tak miał :) i powiem ci że dopier po 5 latch można z nim pospać do 8 a nawed 9 czasmi w weekend... a tu drugi w drodze ...

Curran twins moje gratulacje:* Dziewczynki są śliczne:) Napewno szybko będziecie razem w domu:* Wszystkiego dobrego:*
Karuzela trzymam mocno kciuki aby operacja nie była jednak konieczna!!!:*

Cześć:)
Dopiero skończyłam Was czytać...Wcześniej.mój tel padł a ja razem z nim, na końcówce już się sypię:)
Byliśmy dziś w ciekawym miejscu, na takiej olbrzymiej farmie gdzie samemu.zbiera się owoce i warzywa a później za to się płaci.Super pomysł na spędzenie czasu z rodziną, było dużo dzieci, które były baardzo zaangażowane w zbiory:) Na początku jak zobaczyliśmy setki samochodów to pomyśleliśmy O nie, dla nas już pewnie nic nie zostanie hehe ale ja nie mam pojęcia ile ta farma miała hektarów, dla każdego starczyło:)
Aniek ale rowniutko te tuje posadzone:)mnie też się domek marzy:)
Moja mała mnie torpeduje ale.nóżki ma gdzieś po prawej stronie i omija żeberka:)
Ewela ja też taki.podobny sen miałam kilka miesięcy temu, chciałam karmić a moja teściowa wyrywała mi.małą bo ona chce karmić i koniec kropka.No to obudziła się we mnie lwica i kazałam się odpieprzyć hehe
Oj jak ja bym chciała wiedzieć jaką mam szyjke :) a takto nie wiem nic...po prostu Emilka weźmie mnie z zaskoczenia:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela trzymam kciuki :*

Pumelova a to ja tam koło budek z jedzeniem nawet nie byłam :D

Paninka jejku z chęcią bym zjadła taka beze, chciałam sama kiedyś zrobić ale boję się że mi nie wyjdzie.. smacznego! :)

Kasia super taka farma na pewno, sama bym poszła tam, fajnie można spędzić czas z rodziną tak jak piszesz :) no to sny rzeczywiście miałyśmy podobne :D

Mamusia Muminka - ja dopiero ruszylam z porzadkami [emoji1]. Jestem w 38 tc, więc będzie co ma być. Po każdym oknie odpoczynek... Także trochę czasowo to schodzi.

Abed - na mieszkaniu myje, a to taka prawie kawalerka, więc luzik [emoji6]. W domu ekipa będzie sprzątać. Ale, że widzę marne szanse, na to aby wprowadzić się na chatkę przed porodem (drzwi wejściowe będą dopiero za tydzień, schody kamienne di wewnątrz - za 2 tyg, a mąż dalej z panelami walczy), to chociaż tu chce mieć ogarnięte kąty. W końcu i tak trzeba by to ogarnąć, więc lepiej teraz niż później z Malutka [emoji6].
Ale jakbym zaczęła rodzic lada dzień (wolałabym tego 3-8.07), to wiecie to przez te okienka [emoji1]

reklama
Do góry