reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella90 priv.

Liliuli a voucher jakis z groupona na weekend? No chyba ze jakies agd wlasnie.

Inka a nie pisze na tym ile wlac? Ja mam bobini i jest podane dawkowanie.

Abed super ze usg udane;-)

Ciekawe jak z Bulkasia mam nadzieje ze ok:-) nie moge sie doczekac fotek dziewczynek.

reklama
Aga_k_m generalnie czuję się dobrze, czasem są bardziej a czasem mniej widoczne. Wyniki dobre. Kosmetyczka mówi że może to być jakiś ucisk, raczej to nie krążenie. Mówi że jej klientki w ciąży tak miały. Położna nie wiedziała co to może być.
Abed gratulacje z okazji wizyty.
Liluli ja raz w życiu kupiłam prezent na ślub. Był to zestaw obiadowy taki duży, dla osób które właśnie nic swojego nie miały. Byli bardzo zadowoleni. Ale np bon do media też wydaje się fajny, bo i żelazko czy mikser czy coś tam mogą sobie wybrać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli ja tez myślałam o jakiejś porcelanie.A może zestaw garnków?
Co do zabijania owadów albo pająków to polecam środki chemiczne w sprayu, która każda z nas pewnie ma w domu.Był czas że bałam się os bo jestem uczulona, bardziej puchne niż inni.I jak mi wpadaly do domu to psikałam na nie np płynem do okien, albo jakimś detergentem i one nieruchomiały hehe pająki też tak załatwiałam:d nawet dwa dni temu do domu wleciala mi wielka pszczoła i ją potraktowałam płynem do mycia piekarnika i padła:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Bon do media markt/ media expert / saturna jest rzeczywiście świetnym pomysłem [emoji3]

Misia - hmmm, a reakcja leków na słońce?

Aga_k_m nie mam pojęcia ale nie wystawiam się na słońce wcale. Lekarz kazał się nie przejmować. Popytam jeszcze jak będę następnym razem.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela nie mogę ze wzgledu na cesarke 2 lata temu i ryzyko pęknięcia macicy,podobno te skurcze po oksy są za mocne,doskonale Cię rozumiem że wolisz SN od CC,mnie też nikt nie wspiera w tej decyzji,zaczynasz 35 tydzień,czyli 34+1,czy skończony 35?nigdy nie mogę się połapać w tych tyg.
Ja pająków aż tak się nie boję,szczerze to nawet nie wiedziałam że te nasze gryzą,za to mam fobie na temat owadów,boję się wszystkiego co lata,nawet motyli nie lubię
Bulkaasia gratuluję,pierwsze nasze dzieciaczki,daj szybko znać że z wami ok i czekamy na fotki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela nie mogę ze wzgledu na cesarke 2 lata temu i ryzyko pęknięcia macicy,podobno te skurcze po oksy są za mocne,doskonale Cię rozumiem że wolisz SN od CC,mnie też nikt nie wspiera w tej decyzji,zaczynasz 35 tydzień,czyli 34+1,czy skończony 35?nigdy nie mogę się połapać w tych tyg.
Ja pająków aż tak się nie boję,szczerze to nawet nie wiedziałam że te nasze gryzą,za to mam fobie na temat owadów,boję się wszystkiego co lata,nawet motyli nie lubię
Bulkaasia gratuluję,pierwsze nasze dzieciaczki,daj szybko znać że z wami ok i czekamy na fotki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam oksytocynę jak córkę rodziłam. W nocy odeszły mi wody i po 5 godzinach miałam takie samo rozwarcie z jakim przyjechałam do szpitala. Po oksy myślałam ze zejdę z tego świata[emoji33]. Skurcze parte to była ulga w porównaniu do tamtych.
Co do pająków, to kiedyś mojego tatę w piwnicy jakiś dziabął, ale on nawet tego nie zauważył. Po paru godzinach zaczęło cos go bolec, a noga wyglądała na 3 razy taka i jakby jakaś gangrena sie wdała. Lekarz powiedział ze to na bank pająk , bo były charakterystyczne ślady jak na takie ugryzienie i szybko antybiotyk, bo ten ślad wskazywał na to ze to był jakiś niebezpieczny i możliwa była martwica nogi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela, Paninka, abed gratuluje udanych wizyt :)

Aha dobra kiecka zawsze się należy:D fajnie że masz jeszcze tylko 4 tyg:) ja mam jeszcze ponad 6

Maziajka extra spodenki:D kurcze ja przymierzalam chyba z 15 par spodenek w te 2 dni i jakoś nie czuje się komfortowo jak mam gumkę pod brzuchem - mam tylko 2 bluzki ktore byłyby w stanie przykryć mój brzuchol i się stresuje że będzie do widać od dołu a ja się nie zorientuje:D olewam temat;)

Ewella Maziajka widzimy się o 12 :) Megan zdrówka, daj znać jakbyś się lepiej czuła!

Zasypiam czytając forum, remont się kończy - mąż sprząta, też dziś trochę pomylam meble, do tego 2 spacery, odwiedziny u babci i szkoła rodzenia i padam..

Ciekawe jak tam bulkaasia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paninka duży dzidziolek, gratuluję.

Alex obyś już miała remont za sobą.

Misia jakie wrażenia z sali porodowej?

Abed gratuluję wizyty.

Kasia ja też owady i pająki załatwiam lakierem do włosów:-D

Ciekawe jak nasze pierwsze maluszki??

Jedę rano z młodym na tę pielgrzymkę, trzymajcie kciuki żeby nie padało.

Do góry