reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

abed powodzenia w organizacji imprez :) lubię urodziny i przygotowywać same pyszności, ale już czuję ten ból kręgosłupa :p mój m ma urodziny w wielkanoc więc będę miała co robić :D

Madziazt -6 :o boże swięty :D u mnie jest 5 na plusie :D już prawie weekendzik, dasz radę! :)

aga km, Truskawka pocieszyłyście mnie :D nie zagłębiałam się w temat siary itd, czytałam tylko że nie ma reguły kiedy się pojawia więc się nie przejmuję ;)

Monti na szczęscie pięty mnie nie bolą :D

Truskawka z wózkami - można kupić i za tyle :D cybex priam by jeremy scott 2w1 stoi za 9 tys ;) do 13 już dużo nie zostało :D

aha83 haha rozumiem te problemy z wyborem:D każdy temat typu 'termometr', 'niania', 'dostawka' to jest dla mnie kilka godzin czytania internetów :D:D:D

maziajka wina Ci brakuje! :D

właśnie oglądam 103 odcinek przyjaciółek i zaraz zabieram się za odkurzanie, bo dziś wieczorem idziemy na urodziny to muszę troche spalić :D mój mąż wraca z 2 dniowej delegacji to muszę odgruzować kuchnię :D:D

reklama
Hej mamuśki:)

Przyszła Mamusia trzymam kciuki za wizyte i upragnionego synka!

Tymuniek ja skurczy nie mama ale krocze boli i czasami ciągnie w dół-dobrze że wszystko okazało się ok. I przy okazji zobaczylas dzidzie:D

Jak będę jechała na badania to też chcę podjechać do szpitala i dowiedzieć się o szkole rodzenia ale mój się na ten pomysł krzywo patrzy-bo przeciez już mamy dziecko to niby wszystko powinno się wiedziec (ale po tylu latach zawsze coś nowego powiedza).

Aha współczuję przeziębienia-mnie też dopadlo-mam nadzieję że szybko z tego wyjdziemy.

Inka super ze masz juz wozek-tez mieliśmy dzisiaj jechać-ale używany kupic niestety okazało się że kobieta nie usunęła ogłoszenia-a wózka już nie ma:(
Jutro mają przywieźć alby i zastanawiam się czy będzie trzeba przerabiac o_O

Panika super ze wszystko dobrze-a co do plci to wytrwała jesteś;)

Chybra super ze wyniki dobre!

Linoone dobrze ze wszystko ok i Jak tak późno miałaś wizytę to nagroda Ci się nalezala;)
Miłego słonecznego dnia u mnie w słońcu 15°:D

Pumelova no chyba wlasnie wina mi brak.Ja juz obejrzalam odcinek:D przy sniadaniu z kawka:D

truskawka moja sie w koncu obrocila i glowke czuje tak przy spojeniu lonbowym a nozki w okolicy pepka nie wiem jak ona lezy serio.D Bo przeciez taka krotka nie jest.

No z tym mlekiem to dla mnie coś niesamowitego. Że przestawia się małego ssaka i leci.
Truskawka dzięki za pocieszenie.j jeśli chodzi o ruchy to też się miałam pytać bo też tak wysoko kopie. Może to się przez tłuszcz przenosi. Wczoraj to mi się unosiło tak właśnie z 5 cm nad pępkiem. Tyle że na leżąco.
Aha mój też w dzień słabo się rusza, za to jak się położyłam to tak fajnie kopał że aż się zasmiewalam.
U mnie kolejny dzień remontu, za kilka godzin pomalujemy drugi raz i trzeba wszystko myć i ustawiać. No i chyba buty zimowe już pochować, mam nadzieję że nie zapesze i zima nie wróci.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nawet nie chodziło o to czy ta siara jest u was czy nie, tylko jak na tym etapie wygląda ;) bo nie wiem czy jak mi zaczęło się takie bezbarwne to czy to norma czy się pokazać gin.

Truskawka też nie wiem czemu tyle kosztuje :D tak jak mówisz, marka ;)
Mnie kopie raz na samym dole raz nad pepkiem. Lekarz mi mówił że może się ciągle obracac. Zresztą czuje jak się obraca bo to dziwne uczucie:D

Anita zazdroszczę słoneczka!:)

Maziajka może leży zwinięta przecież nie jest rozciągnięta:) i zgietymi nóżkami Cię kopie [emoji14] tak to widze:D

Misia miłego remontu:)) ja całe zimę oblatalam w jesiennych bo mam tylko jedne płaskie botki do kostki, wszystkie inne na obcasie. Wszystkie moje tenisowki już czekają wyprane na słoneczko:D

Dziewczyny że Śląska, chodzicie na food trucki? Od dziś są w Kato, nigdy żadnych nie opuściłam - jestem fanką:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek42 witaj [emoji4]

Czytam o tych termometrach i wymiekam hehe mam w rodzince farmaceutów wiec chyba zdam się na nich dam znać co polecają [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Do góry