reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Kasiulka, sylwia - super te wasze brzuchy!! :)

nieufna - glowa do gory i brzuch do przodu :) ludzie niech sie gapia i oceniaja a ty sie tylko usmiechnij na przekor, bo masz jeden maly wielki powod do szczescia, ktorego wielu moze ci zazdroscic :)
Moj brzuch rosnie z dnia na dzien.. pochwalilabym, ale od czasu jak popsulam telefon to nie mam jak :hmm:

reklama
Nieufna, na pewno wyglądasz super, pokaż fotkę swoją. Ja pamiętam Twoje jedno chyba z pierwszych zdjęć, pisałaś wtedy, że byłaś płaska jak deska, bez brzuszka. Może dlatego Ci się wydaje, że źle wyglądasz, bo jesteś przyzwyczajona do figury modelki. Ja startowałam z wagi 66-67 kg, brzuszek miałam taki jak niektóre dziewczyny w 5 miesiącu. Teraz ważę 82 kg i żyję , schudniemy po porodzie.

Sylwia- widzę wersja zdjęcia w kokonie i bez :D, ale jaki fajny brzusio

Nieufna- na pewno brzuchol jest normalny jak dla ciężarnych w III trymestrze :) tak jak Dziewczyny mówią, nie przejmuj się wiekiem.

Doris ma rację :D co tam waga, ja zaczynałam z 47kg i teraz mogę się kulac jak foka po plaży.

Sylwia piekny!!!! Chyba podobny do mojego :)

Kkasiulka sliczniutki brzusio :)

Nieufna co Ty gadasz kobito, na pewno nie jest tak zle! ;)
Ty masz wrażenie ze wszyscy na Ciebie patrza bo za stara i z brzuchem u mnie na odwrot, bardzo mlodo wygladam i kazdy sie za mna oglada ze gowniara dziecko sobie zrobila[emoji14]a jak dodatkowo ide jeszcze z Maksiem to juz w ogole mina ludzi bezcenna[emoji14]babka wczoraj na ulicy 4 razy sie na nas ogladala[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ludzie zawsze będą gadać ;) taka natura... za młoda, za stara, za dużo dzieci, nie ma dzieci... każdy powód do obgadania jest dobry :)
Mam.koleżankę, która nie ma czasu się spotkać, ale prosiła, żebym jej fotki swoje wysłała, bo chce wiedzieć jak wyglądam (a nóż jestem wielorybem i będzie można się pośmiać...)... do tego pytania ile przytyłam itd...

nieufna pokazuj brzuch a czym ty się przejmujesz moja mama miała 35 lat jak urodziła moja siostra i wszyscy się patrzyli i co z tego a mnie urodziła jak miała 22 i tez wszyscy na nia patrzyli bo wyglądała młoda nawet polozna na porodow ce do niej powiedziała ze 3 razy "Ty gowniaro może rodzice pomogą ci wychować "lekarz jej zwrócił 3 razy uwagę a potem jak moja mama się na nią wydała to baba ja przepraszala bo patrzała w końcu w kartę ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za mile slowa bieganie po sklepach z takim brzuchem to czasami wyzwanie ale juz niedlugo ;p ostatnio w sobote jak bylam na zakupach to kazdy sie na mnie patrzyl az moja mama byla w szoku co sie dzieje :szok:

no to ja też się pochwalę dzisiaj zaczynam 32t

Załączniki

• 20160511_105135[1].jpg
    20160511_105135[1].jpg
    384,7 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Do góry