reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

1462991689618.jpg

A to ja - skonczony 31tc (fotka z wczoraj).

Piękne brzuszki dziewczyny, zgrabniutkie ze hej!

Sylwia - Jaki baleron? ? Co Ty gadasz? Świetny domek dla maluszka [emoji1][emoji1]

Nieufna - eee....pokazuj.... na pewno nie jesteś większą ode mnie

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462991689618.jpg
    1462991689618.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 468
reklama
Kkasiulka, nie ma mowy:) Mam ogromny brzuch.
I chyba zaczynam się tym zbyt przejmować, bo jak idę z mężem za rękę to mam wrażenie, że się na nas gapią, że ja taka stara i w ciąży grubas :(

Kkasiulka, nie ma mowy:) Mam ogromny brzuch.
I chyba zaczynam się tym zbyt przejmować, bo jak idę z mężem za rękę to mam wrażenie, że się na nas gapią, że ja taka stara i w ciąży grubas :(
Myślę że bardziej martwisz się tym ile masz lat a nie tym ze brzuch duży. A nawet jeśli jest duży to jaki niby ma być w 30 tyg ciąży? ? Przecież dziecko tam masz a nie małego kotka. Nie przejmuj się spojrzenia mi. ..ludziom nie dogodzić [emoji6] a wiesz jak się na mnie gapia jak idę z dziewczynkami za rece?? Normalnie szczękę zbierają z podłogi i wlepiaja ślepa w mój brzuch. Az Mam ochotę czasem się odezwać, coś odburknac. ...
A i już słyszę znienawidzone pytanie ciezarnych: długo jeszcze...?

Mam nadzieje ze się nie obrazisz. Ale jeśli teraz martwisz się spojrzeniami to co będzie jak będziesz z wózkiem chodzić? A potem na zebrania do przedszkola, szkoły? ?

Wydaje mi się, że jak będę szczuplejsza to będę się po prostu lepiej czuć. Bo aż tak staro nie wyglądałam przed ciąza, teraz jest tzw kumulacja haha.
A mogę Ci fotkę na priw wysłac ;)

Wydaje mi się, że jak będę szczuplejsza to będę się po prostu lepiej czuć. Bo aż tak staro nie wyglądałam przed ciąza, teraz jest tzw kumulacja haha.
A mogę Ci fotkę na priw wysłac ;)
Kochana nie musisz [emoji9][emoji9] Trzymam kciuki żeby tak właśnie było [emoji6][emoji6]

Nieufna, większość siedzi w głowie. Jak sobie wmówisz, że jesteś gruba i stara to w to uwierzysz :) pomyśl, że jesteś seksi mamą, może wizyta u fryzjera, kosmetyczki? Kobieta ma tyle lat na ile się czuje ;) na spojrzenia ludzi nie patrz, ja się przestałam przejmować wzrokiem.babć, bo ja z kolei młodo wyglądam, a bez makijażu to chyba sama bym sobie piwa nie sprzedała... ;)
Włączamy pozytywne myślenie! ;)

reklama
Nieufna, większość siedzi w głowie. Jak sobie wmówisz, że jesteś gruba i stara to w to uwierzysz :) pomyśl, że jesteś seksi mamą, może wizyta u fryzjera, kosmetyczki? Kobieta ma tyle lat na ile się czuje ;) na spojrzenia ludzi nie patrz, ja się przestałam przejmować wzrokiem.babć, bo ja z kolei młodo wyglądam, a bez makijażu to chyba sama bym sobie piwa nie sprzedała... ;)
Włączamy pozytywne myślenie! ;)
O to to to !!! Popieram [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry