reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Kasiulka, sylwia - super te wasze brzuchy!! :)

nieufna - glowa do gory i brzuch do przodu :) ludzie niech sie gapia i oceniaja a ty sie tylko usmiechnij na przekor, bo masz jeden maly wielki powod do szczescia, ktorego wielu moze ci zazdroscic :)
Moj brzuch rosnie z dnia na dzien.. pochwalilabym, ale od czasu jak popsulam telefon to nie mam jak :hmm:

reklama
Nieufna, na pewno wyglądasz super, pokaż fotkę swoją. Ja pamiętam Twoje jedno chyba z pierwszych zdjęć, pisałaś wtedy, że byłaś płaska jak deska, bez brzuszka. Może dlatego Ci się wydaje, że źle wyglądasz, bo jesteś przyzwyczajona do figury modelki. Ja startowałam z wagi 66-67 kg, brzuszek miałam taki jak niektóre dziewczyny w 5 miesiącu. Teraz ważę 82 kg i żyję , schudniemy po porodzie.

Sylwia- widzę wersja zdjęcia w kokonie i bez :D, ale jaki fajny brzusio

Nieufna- na pewno brzuchol jest normalny jak dla ciężarnych w III trymestrze :) tak jak Dziewczyny mówią, nie przejmuj się wiekiem.

Doris ma rację :D co tam waga, ja zaczynałam z 47kg i teraz mogę się kulac jak foka po plaży.

Sylwia piekny!!!! Chyba podobny do mojego :)

Kkasiulka sliczniutki brzusio :)

Nieufna co Ty gadasz kobito, na pewno nie jest tak zle! ;)
Ty masz wrażenie ze wszyscy na Ciebie patrza bo za stara i z brzuchem u mnie na odwrot, bardzo mlodo wygladam i kazdy sie za mna oglada ze gowniara dziecko sobie zrobila[emoji14]a jak dodatkowo ide jeszcze z Maksiem to juz w ogole mina ludzi bezcenna[emoji14]babka wczoraj na ulicy 4 razy sie na nas ogladala[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ludzie zawsze będą gadać ;) taka natura... za młoda, za stara, za dużo dzieci, nie ma dzieci... każdy powód do obgadania jest dobry :)
Mam.koleżankę, która nie ma czasu się spotkać, ale prosiła, żebym jej fotki swoje wysłała, bo chce wiedzieć jak wyglądam (a nóż jestem wielorybem i będzie można się pośmiać...)... do tego pytania ile przytyłam itd...

nieufna pokazuj brzuch a czym ty się przejmujesz moja mama miała 35 lat jak urodziła moja siostra i wszyscy się patrzyli i co z tego a mnie urodziła jak miała 22 i tez wszyscy na nia patrzyli bo wyglądała młoda nawet polozna na porodow ce do niej powiedziała ze 3 razy "Ty gowniaro może rodzice pomogą ci wychować "lekarz jej zwrócił 3 razy uwagę a potem jak moja mama się na nią wydała to baba ja przepraszala bo patrzała w końcu w kartę ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za mile slowa bieganie po sklepach z takim brzuchem to czasami wyzwanie ale juz niedlugo ;p ostatnio w sobote jak bylam na zakupach to kazdy sie na mnie patrzyl az moja mama byla w szoku co sie dzieje :szok:

no to ja też się pochwalę dzisiaj zaczynam 32t

Załączniki

• 20160511_105135[1].jpg
    20160511_105135[1].jpg
    384,7 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Do góry