reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

1462991689618.jpg

A to ja - skonczony 31tc (fotka z wczoraj).

Piękne brzuszki dziewczyny, zgrabniutkie ze hej!

Sylwia - Jaki baleron? ? Co Ty gadasz? Świetny domek dla maluszka [emoji1][emoji1]

Nieufna - eee....pokazuj.... na pewno nie jesteś większą ode mnie

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462991689618.jpg
    1462991689618.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 467
reklama
Kkasiulka, nie ma mowy:) Mam ogromny brzuch.
I chyba zaczynam się tym zbyt przejmować, bo jak idę z mężem za rękę to mam wrażenie, że się na nas gapią, że ja taka stara i w ciąży grubas :(

Kkasiulka, nie ma mowy:) Mam ogromny brzuch.
I chyba zaczynam się tym zbyt przejmować, bo jak idę z mężem za rękę to mam wrażenie, że się na nas gapią, że ja taka stara i w ciąży grubas :(
Myślę że bardziej martwisz się tym ile masz lat a nie tym ze brzuch duży. A nawet jeśli jest duży to jaki niby ma być w 30 tyg ciąży? ? Przecież dziecko tam masz a nie małego kotka. Nie przejmuj się spojrzenia mi. ..ludziom nie dogodzić [emoji6] a wiesz jak się na mnie gapia jak idę z dziewczynkami za rece?? Normalnie szczękę zbierają z podłogi i wlepiaja ślepa w mój brzuch. Az Mam ochotę czasem się odezwać, coś odburknac. ...
A i już słyszę znienawidzone pytanie ciezarnych: długo jeszcze...?

Mam nadzieje ze się nie obrazisz. Ale jeśli teraz martwisz się spojrzeniami to co będzie jak będziesz z wózkiem chodzić? A potem na zebrania do przedszkola, szkoły? ?

Wydaje mi się, że jak będę szczuplejsza to będę się po prostu lepiej czuć. Bo aż tak staro nie wyglądałam przed ciąza, teraz jest tzw kumulacja haha.
A mogę Ci fotkę na priw wysłac ;)

Wydaje mi się, że jak będę szczuplejsza to będę się po prostu lepiej czuć. Bo aż tak staro nie wyglądałam przed ciąza, teraz jest tzw kumulacja haha.
A mogę Ci fotkę na priw wysłac ;)
Kochana nie musisz [emoji9][emoji9] Trzymam kciuki żeby tak właśnie było [emoji6][emoji6]

Nieufna, większość siedzi w głowie. Jak sobie wmówisz, że jesteś gruba i stara to w to uwierzysz :) pomyśl, że jesteś seksi mamą, może wizyta u fryzjera, kosmetyczki? Kobieta ma tyle lat na ile się czuje ;) na spojrzenia ludzi nie patrz, ja się przestałam przejmować wzrokiem.babć, bo ja z kolei młodo wyglądam, a bez makijażu to chyba sama bym sobie piwa nie sprzedała... ;)
Włączamy pozytywne myślenie! ;)

reklama
Nieufna, większość siedzi w głowie. Jak sobie wmówisz, że jesteś gruba i stara to w to uwierzysz :) pomyśl, że jesteś seksi mamą, może wizyta u fryzjera, kosmetyczki? Kobieta ma tyle lat na ile się czuje ;) na spojrzenia ludzi nie patrz, ja się przestałam przejmować wzrokiem.babć, bo ja z kolei młodo wyglądam, a bez makijażu to chyba sama bym sobie piwa nie sprzedała... ;)
Włączamy pozytywne myślenie! ;)
O to to to !!! Popieram [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry