reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Wszystkie brzuszki super :)

Żeby jeszcze te kg potem tak łatwo schodzily... Ja miałam +18 i o ile 10 kg zeszło samo to z pozostałymi ośmioma musiałam się nameczyc. Dopiero po około roku poczułam się jak dawniej. Dlatego teraz będę już bardziej uważać bo nie chcę tyle przytyć :p

reklama
Wszystkie brzuszki super :)

Żeby jeszcze te kg potem tak łatwo schodzily... Ja miałam +18 i o ile 10 kg zeszło samo to z pozostałymi ośmioma musiałam się nameczyc. Dopiero po około roku poczułam się jak dawniej. Dlatego teraz będę już bardziej uważać bo nie chcę tyle przytyć :p
Ja już wam pisałam że w pierwszej przytylam 33:-D. Jadłam jak świnia a na końcu jeszcze puchłam. Ale jakoś zylam. Teraz mogłabym przytyć mniej ale zobaczmy

Pięknie już się zaokrąglają wszystkie brzuszki. I absolutnie wszystkie są urocze i jedyne w swoim rodzaju. W końcu to domki naszych maluszków!:) Muszę i ja w końcu pochwalić się moim domkiem. Może jutro...

Wrzucam moj, wg OM zaczynamy dziś 22 tydzień, wg usg podobno dzidzia starsza, choć w piątek już polowkowe i się okaże, a swoją drogą nie mogę już się doczekac!

Załączniki

• 1457889565671.jpg
    1457889565671.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 149
reklama
Do góry