reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Taka dalsza znajoma w ciąży bała się przytyć... paliła całą ciążę i mało jadła, bo figura itd. Zadowolona opowiadała, jak to w szpitalu inne mamy się dziwiły, że ona już ma termin, bo miała mały brzuch (nie widziałam, więc tutaj nie będę opisywać jak mały). Zależało jej na własnym wyglądzie, nie dbała o dzidziusia. A teraz co? Maluch ma kilka miesięcy i chodzą po neurologach, bo coś jest nie tak (sami nie chcą mówić o co chodzi)... Ja się tam nie znam, ale uważam, że jej tryb życia w ciąży mógł mieć na to wpływ... Także figurą się zajmiemy później ;) Teraz dzidziusie najwazniejsze :)

reklama
Taka dalsza znajoma w ciąży bała się przytyć... paliła całą ciążę i mało jadła, bo figura itd. Zadowolona opowiadała, jak to w szpitalu inne mamy się dziwiły, że ona już ma termin, bo miała mały brzuch (nie widziałam, więc tutaj nie będę opisywać jak mały). Zależało jej na własnym wyglądzie, nie dbała o dzidziusia. A teraz co? Maluch ma kilka miesięcy i chodzą po neurologach, bo coś jest nie tak (sami nie chcą mówić o co chodzi)... Ja się tam nie znam, ale uważam, że jej tryb życia w ciąży mógł mieć na to wpływ... Także figurą się zajmiemy później ;) Teraz dzidziusie najwazniejsze :)
Kurde to straszne :/ biedne dzieciątko...

Ja tak samo mowię teraz moge mieć brzuch taki jaki jest wygodny dla Małego i wcale sie nie martwię ze jest jakiś tam i komuś sie nie podoba. Teraz zupełnie nie mam tego kompleksu a o brzuchu zeby dobrze wyglądał najwcześniej zacznę myślec po porodzie :) teraz co chwile patrzę jak fajnie rośnie i aż sie buzia uśmiecha ze tam sobie mieszka moj maluszek :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nawet mi nie wspominajcie o kobietach palących w ciazy bo dostaje szału i nóż mi się w kieszeni otwiera. Choć sama jarałam jak smok.

Załączniki

• 1457012414084.jpg
    1457012414084.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 113
Moja znajoma z liceum zaszła w ciąże z niezbyt fajnym typem...młodszy problem z używkami, dacie wiarę ze mieszkała z rodzicami Piła, paliła udawała ze jest ok i 2 tyg przed porodem była pierwszy raz u lekarza bo wtedy powiedziała rodzicom i urodziła teoretyczne zdrowe dziecko? Mowię ze teoretycznie bo taka jest oficjalna wersja, ja z nią nie mam kontaktu wiec nie wiem jak jest na prawdę.
Jak mieszkając z rodzicami można ukryć ciąże do 9 miesiąca? Dodam ze miała zawsze szczupłe nogi i delikatny brzuszek, wstawiła fotę z sylwestra w wielkiej tunice i ja od razu widziałam ze ciąża bo charakterytyczny duży okrągły brzuch a ona sie przyznała do ciazy miesiąc później? Bo w połowie lutego urodziła. W głowie mi sie to nie mieści ale to historia prawdziwa :)

Jak byłam ostatnio u lekarza, to była babka, która twierdziła, że jest w 10tc,.tego dnia się zarejestrowała w urzędzie i PRZYSŁUGUJE jej lekarz dziś i już, bo przecież przepadnie becikowe. Buzia tej kobiety taka zniszczona od alko i fajek, a jak wychodziłam i ją mijałam to czułam.wódkę. Wiecie jak.mi się żal tego dzidziusia zrobiło? Pod wpływem.do ginekologa? Powinno być odznaczone w karcie i zero becikowego... usłyszała o 500zł na dziecko i już... Biedna dziecinka :(

Wlasnie Jusuawa biedne dzieci a Ci co sa "normalni" często nie mogą mieć dzieci a tacy co nie powinni maja i po kilkoro. Gdzie tu sprawiedliwość...

reklama
Do góry