reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Taka dalsza znajoma w ciąży bała się przytyć... paliła całą ciążę i mało jadła, bo figura itd. Zadowolona opowiadała, jak to w szpitalu inne mamy się dziwiły, że ona już ma termin, bo miała mały brzuch (nie widziałam, więc tutaj nie będę opisywać jak mały). Zależało jej na własnym wyglądzie, nie dbała o dzidziusia. A teraz co? Maluch ma kilka miesięcy i chodzą po neurologach, bo coś jest nie tak (sami nie chcą mówić o co chodzi)... Ja się tam nie znam, ale uważam, że jej tryb życia w ciąży mógł mieć na to wpływ... Także figurą się zajmiemy później ;) Teraz dzidziusie najwazniejsze :)

reklama
Taka dalsza znajoma w ciąży bała się przytyć... paliła całą ciążę i mało jadła, bo figura itd. Zadowolona opowiadała, jak to w szpitalu inne mamy się dziwiły, że ona już ma termin, bo miała mały brzuch (nie widziałam, więc tutaj nie będę opisywać jak mały). Zależało jej na własnym wyglądzie, nie dbała o dzidziusia. A teraz co? Maluch ma kilka miesięcy i chodzą po neurologach, bo coś jest nie tak (sami nie chcą mówić o co chodzi)... Ja się tam nie znam, ale uważam, że jej tryb życia w ciąży mógł mieć na to wpływ... Także figurą się zajmiemy później ;) Teraz dzidziusie najwazniejsze :)
Kurde to straszne :/ biedne dzieciątko...

Ja tak samo mowię teraz moge mieć brzuch taki jaki jest wygodny dla Małego i wcale sie nie martwię ze jest jakiś tam i komuś sie nie podoba. Teraz zupełnie nie mam tego kompleksu a o brzuchu zeby dobrze wyglądał najwcześniej zacznę myślec po porodzie :) teraz co chwile patrzę jak fajnie rośnie i aż sie buzia uśmiecha ze tam sobie mieszka moj maluszek :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nawet mi nie wspominajcie o kobietach palących w ciazy bo dostaje szału i nóż mi się w kieszeni otwiera. Choć sama jarałam jak smok.

Załączniki

• 1457012414084.jpg
    1457012414084.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 117
Moja znajoma z liceum zaszła w ciąże z niezbyt fajnym typem...młodszy problem z używkami, dacie wiarę ze mieszkała z rodzicami Piła, paliła udawała ze jest ok i 2 tyg przed porodem była pierwszy raz u lekarza bo wtedy powiedziała rodzicom i urodziła teoretyczne zdrowe dziecko? Mowię ze teoretycznie bo taka jest oficjalna wersja, ja z nią nie mam kontaktu wiec nie wiem jak jest na prawdę.
Jak mieszkając z rodzicami można ukryć ciąże do 9 miesiąca? Dodam ze miała zawsze szczupłe nogi i delikatny brzuszek, wstawiła fotę z sylwestra w wielkiej tunice i ja od razu widziałam ze ciąża bo charakterytyczny duży okrągły brzuch a ona sie przyznała do ciazy miesiąc później? Bo w połowie lutego urodziła. W głowie mi sie to nie mieści ale to historia prawdziwa :)

Jak byłam ostatnio u lekarza, to była babka, która twierdziła, że jest w 10tc,.tego dnia się zarejestrowała w urzędzie i PRZYSŁUGUJE jej lekarz dziś i już, bo przecież przepadnie becikowe. Buzia tej kobiety taka zniszczona od alko i fajek, a jak wychodziłam i ją mijałam to czułam.wódkę. Wiecie jak.mi się żal tego dzidziusia zrobiło? Pod wpływem.do ginekologa? Powinno być odznaczone w karcie i zero becikowego... usłyszała o 500zł na dziecko i już... Biedna dziecinka :(

Wlasnie Jusuawa biedne dzieci a Ci co sa "normalni" często nie mogą mieć dzieci a tacy co nie powinni maja i po kilkoro. Gdzie tu sprawiedliwość...

reklama
Do góry