reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Taka dalsza znajoma w ciąży bała się przytyć... paliła całą ciążę i mało jadła, bo figura itd. Zadowolona opowiadała, jak to w szpitalu inne mamy się dziwiły, że ona już ma termin, bo miała mały brzuch (nie widziałam, więc tutaj nie będę opisywać jak mały). Zależało jej na własnym wyglądzie, nie dbała o dzidziusia. A teraz co? Maluch ma kilka miesięcy i chodzą po neurologach, bo coś jest nie tak (sami nie chcą mówić o co chodzi)... Ja się tam nie znam, ale uważam, że jej tryb życia w ciąży mógł mieć na to wpływ... Także figurą się zajmiemy później ;) Teraz dzidziusie najwazniejsze :)
Dokładnie w czasie ciąży trzeba myśleć przedewszystkim o malenstwie które w Nas rośnie. Ja wychodzę z założenia że rozstępy które są na moim ciele i rozciagnieta skóra na brzuchu to medal, to coś z czego mogę być dumna bo dałam życie nowej istocie. Po pierwszej ciąży nie wróciłam do płaskiego brzucha, nie wyglądałam jak nastolatka ale Nie wstydzila się założyć stroju kąpielowego i z dumą prezentowalam moje "mankamenty po ciążowe" ;-) ;-)

iz2fsn.jpg

mój 21+ 1 dzień

reklama
fazerkamm ja do tej pory wciskalam sie w moje normalne ciuchy i to dopiero bylo niewygodne, do pracy nie moge chodzic w legginsach. W jeansach tez tylko w piatki moge wiec jak dla mnie to naprawde wygoda teraz a jeansy trafily mi sie naprawde fajna i czuje sie w nich wygodnie.

Do góry