reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Pamietam, że jak byliśmy w gimnazjum to nasmiewalismy się z rocznika 86, że byli po Czarnobylu hehe

No mój brat jak byłam mała to mi z kolegami dokuczał, że jestem ruda po Czarnobylu. Jak tata usłyszał to kazał mu iść do biblioteki i się dowiedzieć kiedy była katastrofa. Internetu nie było więc dla niego to jak kara :) Jak się dowiedział,że w kwietniu a ja jestem ze stycznia to musiał sobie poszukać innego wytłumaczenia na kolor moich włosów. Później już mówił tylko,że jestem adoptowana ;)

Kamcia hahaha niezła kobitka :D Wiesz no ona by się na pewno pchała :p

Dziewczyny a mieścicie się w swoje zwykłe ciuchy jeszcze?
Mi od tego tygodnia zaczęło być ciasno w spodniach :( Brzuszek mi urósł ostatnio trochę bardziej i do tego chyba mam wzdęcie (chociaż mąż się śmieje ze mnie jak mówię że to wzdęcie :p mówi że to dziecko a nie wzdęcie :p)
Ale brzuch mam zdecydowanie za mały żeby ciążowe kupować bo przecież ta guma co jest na brzuch wciągana to będzie na mnie wisieć... Dzisiaj biodrówki opuściłam sobie nisko żeby nie uciskały. A wczoraj ukradkiem rozpięłam w pracy guzik od spodni :D

W bluzki się mieszczę, ale już muszę je dobierać tak żeby brzuszek ukryć. Póki co ukrywam, bo ma na razie taki kształt że w ubraniu wygląda bardziej na wzdęcie lub jakby mi się przytyło a nie jak ciąża więc niefajnie by to wyglądało.

Ja jeszcze bez problemu się mieszcze w spodnie, jedynie mam takie z wyższym stanem to już się w nich nie dokonał.
A co do tej gumy w spodniach ciazowych to jak była na mnie za luźną to wywijalam a dopiero jakoś pod sam koniec na brzuch naciagalam :)

Ja juz tylko w leginsy się mieszcze jeansy odpadają juz...bluzki jeszcze jako tako ale z dwóch półek w szafie została mi jedna reszta ubrań spakowana i niech czeka na figurę sprzed ciąży [emoji16]

oo swietny temat poruszylyscie. ja mam ten sam problem. mieszcze sie w swoje ale ciasnawo, ciazowe za wielkie. siedze w pracy i rajstopy mnie tak uciskaja ze nie moge wysiedziec :(

Kupiłam co prawda większe spodnie wcześniej, myślałam że nie będą aż tak wcześnie potrzebne. Ale stare musiałam już spakować.. wogole w spodniach mi strasznie nie wygodnie jest. Mam zamiar kupić sobie jakieś fajne kolorowe getry,żeby było wygodnie i nietak strasznie ciążowo :p

Ja jeszcze chodzę w zwykłych, ale już cisna mnie. Raz wyszłam na chwilę do sklepu w ciążowych to mi spadały...
A w moim brzuszku pierwszy raz od tygodnia czuję lokatora, ale dziś to chyba oszalał, bo od dobrych 20min cośtam mnie smyra i kopie. Mąż poczuł jednego kopniaczka i szczęśliwy :p

reklama
Do góry