madziolina_p
Fanka BB :)
A jaki program ma?no pewnie ja uzywam detektora tak dwa razy na tydzien i moj maz zawsze nagrywa
Ja tez rocznik 86
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki program ma?no pewnie ja uzywam detektora tak dwa razy na tydzien i moj maz zawsze nagrywa
Ale brzuch mam zdecydowanie za mały żeby ciążowe kupować bo przecież ta guma co jest na brzuch wciągana to będzie na mnie wisieć... Dzisiaj biodrówki opuściłam sobie nisko żeby nie uciskały. A wczoraj ukradkiem rozpięłam w pracy guzik od spodni
.
Mi zostały ostatnie spodnie w pt. chciałam ubrac spódnice na impreze pożegnalną koleżanki i niestety...się nie wcisnę. w ciągu tygodnia mi tak urósł Także Ja już mam 2 pary spodni ciążowych Ja niestety nie jestem zwolenniczka biodrówek, dlatego też zapewne się w żadne nie mieszczę bo wolę z wyższym albo wysokim stanemKamcia hahaha niezła kobitka Wiesz no ona by się na pewno pchała
Dziewczyny a mieścicie się w swoje zwykłe ciuchy jeszcze?
Mi od tego tygodnia zaczęło być ciasno w spodniach Brzuszek mi urósł ostatnio trochę bardziej i do tego chyba mam wzdęcie (chociaż mąż się śmieje ze mnie jak mówię że to wzdęcie mówi że to dziecko a nie wzdęcie )
Ale brzuch mam zdecydowanie za mały żeby ciążowe kupować bo przecież ta guma co jest na brzuch wciągana to będzie na mnie wisieć... Dzisiaj biodrówki opuściłam sobie nisko żeby nie uciskały. A wczoraj ukradkiem rozpięłam w pracy guzik od spodni
W bluzki się mieszczę, ale już muszę je dobierać tak żeby brzuszek ukryć. Póki co ukrywam, bo ma na razie taki kształt że w ubraniu wygląda bardziej na wzdęcie lub jakby mi się przytyło a nie jak ciąża więc niefajnie by to wyglądało.