reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Dziewczyny jakie wy macie małe brzuszki, ja mam dużo większy. Postaram się jutro zrobić zdjęcie i wstawić, tylko nie pamiętam jak się wstawia zdjęcia, mam nadzieję, że mi się uda.

reklama
Jolcia_ i Julka89.89 piękne brzuchy! <3 Cudne, już prawdziwie ciążowe! Z niecierpliwością czekam na taki u siebie ;) U mnie nadal jak po dużym obiedzie :p

ewjaaa mi piersi urosły tak z pół rozmiaru ;) Z małego B na duże pękate :D Ale aż tyle co Tobie to nie!

Mi poprzednio mega urosły piersi, musiałam dwa razy staniki wymieniać.

Wtedy pierwsze co czułam w brzuchu to takie jakby pękające bańki. A teraz czuję czasem coś dziwnego, jakby mi się coś w środku rozciągało...

Nie wątpię Ewjaaa :-D
Mi też ciut urosły, nie jakoś dużo bo stanik ten sam, ale u mnie to na plus bo po karmieniach to raczej płaska jestem a teraz coś tam mam :tak:

reklama
Piękne brzuszki macie!!!!!

Ja też coś czasami poczuję, tak jakby, ale sama nie wiem. Ja mam młodsze dziecko to chyba nie to jeszcze :(

A cycki to mam też duże, nie mieszczę się w stare staniki, muszę kupić coś nowego.

Do góry