reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Tysienka jakas Ty chuda!! Toz to ile przed ciążą wazylas ze teraz wazysz 56kg?

Madziolina sliczny :) zdecydowanie ja mam wiekszy jak teraz patrze na Twoja fote :)

Julita sliczny domeczek :)

Jejku dziewczyny jak Wy to robicie ze Wam tylko w brzuszek poszlo? Ja to dupsko mam wielkie, nogi, rece, podwójny podbrudek mi sie zrobil...

Julka to ja Cie pociesze, ja swoja obraczke zdjelam jakoes 2-3 miesiące temu ;) chudzina jestes tak poza tym :)

Flammie tez mi sie tak czesto robi i dokladnie na tej samej stronie :)

Doris piekny brzusio :)

Agula Tobie tez tylko w brzusio poszlo :) fajna pileczka :)

Lizzy malusi ten arbuz musial byc :)
Slodki brzuszek :)

Wmazur alez ladnaa fotka :) slicznie zaokraglony brzuszek!!

Sylwia_d ooo cos moich rozmiarów brzusio :) :) hehe dzieciaczki duze to i brzuszki mamy spore [emoji813]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Tysienka jakas Ty chuda!! Toz to ile przed ciążą wazylas ze teraz wazysz 56kg?

Madziolina sliczny :) zdecydowanie ja mam wiekszy jak teraz patrze na Twoja fote :)

Julita sliczny domeczek :)

Jejku dziewczyny jak Wy to robicie ze Wam tylko w brzuszek poszlo? Ja to dupsko mam wielkie, nogi, rece, podwójny podbrudek mi sie zrobil...

Julka to ja Cie pociesze, ja swoja obraczke zdjelam jakoes 2-3 miesiące temu ;) chudzina jestes tak poza tym :)

Flammie tez mi sie tak czesto robi i dokladnie na tej samej stronie :)

Doris piekny brzusio :)

Agula Tobie tez tylko w brzusio poszlo :) fajna pileczka :)

Lizzy malusi ten arbuz musial byc :)
Slodki brzuszek :)

Wmazur alez ladnaa fotka :) slicznie zaokraglony brzuszek!!

Sylwia_d ooo cos moich rozmiarów brzusio :) :) hehe dzieciaczki duze to i brzuszki mamy spore [emoji813]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Podwójna broda ... [emoji16][emoji16] całkiem jak u mnie [emoji2]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny, jakie piękne domki.... nie macie rozstępów??
Fazer - heheheh....taaa...mnie też wszędzie poszło, a tu dziewczyny fajną figury modelki ;-)

wmazur - ja chodzę właśnie jak kaczka! Co staram się iśc normalnie - to znaczy po ulicy, do sklepu czy jak idę po dzieci, po domu nie mam żadnych oporów :D

sylwia - dzięcię duże to i domek spory, nie ma się co dziwić. Skoro opadł, to może już lada dzień??

madziolina - no nie mogę się napatrzeć, że taki wysunięty do przodu! Cudny!

julka - oj, chudzinka....oprócz brzuszka, to nic ciąży po Tobie nie widać...

Ja mam potwornie opuchnięte stopy i ręce, dłonie, nadgarstki.....aż bolą.....

A to my :-) Zdjęcie z soboty, impresska rodzinna ;-) 36+4

Załączniki

• 36+4.jpg
    36+4.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 197
reklama
Do góry