reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Na szkole rodzenia dowiedziałam się, że prawdopodobnie mam rozstęp mięśni prostych brzucha. Jak leżę na plecach i podniose głowę, to mi się taki stożek robi przy pepku. Macie tak albo mialyscie w poprzednich ciazach? Trudno to się rehabilituje po porodzie?

Miałam w pierwszej i bez śladu po ciąży przeszło, teraz też mam :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
1466375802-v1bvkx.jpeg
z góry przepraszam za negliż na zdjęciu 36.1dzien czy ja mam tylko takie wrażenie czy brzuszek mam juz nisko bo strasznie mi ciazy a synka to juz tak nisko czuje czasem jak siadam to mam wrażenie,ze na cos siadam tzn.jak bym w krocxu cos miała do tego ból w pachwinach i kroczu oraz lędźwi a chodzę tak szeroko,ze az głupio mi [emoji12] czop odchodził tydz temu tzn tak mi sie wydaje,ze to czop był teraz mam dużo białego śluzu (przepraszam za szczegóły ) [emoji6] mały od 28tyg.jest cały czas główka w dół. W czwartek mam usg wiec dowiem sie wage ale na ostatnim usg ważył 2302g.a było to 12dni temu.

1466375802-v1bvkx.jpeg
z góry przepraszam za negliż na zdjęciu 36.1dzien czy ja mam tylko takie wrażenie czy brzuszek mam juz nisko bo strasznie mi ciazy a synka to juz tak nisko czuje czasem jak siadam to mam wrażenie,ze na cos siadam tzn.jak bym w krocxu cos miała do tego ból w pachwinach i kroczu oraz lędźwi a chodzę tak szeroko,ze az głupio mi [emoji12] czop odchodził tydz temu tzn tak mi sie wydaje,ze to czop był teraz mam dużo białego śluzu (przepraszam za szczegóły ) [emoji6] mały od 28tyg.jest cały czas główka w dół. W czwartek mam usg wiec dowiem sie wage ale na ostatnim usg ważył 2302g.a było to 12dni temu.

No taki trochę negliż:-p
Brzusio ładny i widać że się trochę obniżył bo jest teraz taka gruszka z profilu:tak:

1466375802-v1bvkx.jpeg

Jak bym tak wyglądała też bym negliż uprawiała :p

Mi sie tez zaczął 36.1dzien w czwartek mam usg to zobaczę co u fasolki slychac bo daje mi ostatnio strasznie popalić wierci sie i obija mi zebra a jak ma czkawkę to czuje ja w ktoczu he he dziwne uczucie do tego mam taka zgagę ,ze nic mi nie pomaga ani mleko,kefir,migdały,spanie z uniesiona wyżej głowa ani renne i mam refluks co zjem to jedzenie mi sie cofa musze położnej o tym teraz na wizycie powiedzieć to moze cos mi doradzi. Zawsze jak widziałam ciężarne co chodzą tak szeroko to mówiłam (wiem,ze to głupie i szczeniackie,ze chodzą takie rozjechane jak by beczki prostowała) dodam,ze to było jak byłam młodsza [emoji12] a teraz chodzę tak jak bym sama je prostowała albo cos w kroczu miała he he.

reklama
Do góry