reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Fajniutki! Tez robiłam fotkę w takim stanie ale nie był wypięty aż tak :) moj sie wypina z prawej strony. Położna mówiła ze jak jest ulozony tak jak u Ciebie czyli po lewej stronie to łatwiej urodzić :)
1466018242-lyngbi.jpeg

Wybaczcie ten drugi plan ale to było w trakcie pakowania :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

To nie dobrze [emoji2] bo u nnie tez po prawej

reklama
Na szkole rodzenia dowiedziałam się, że prawdopodobnie mam rozstęp mięśni prostych brzucha. Jak leżę na plecach i podniose głowę, to mi się taki stożek robi przy pepku. Macie tak albo mialyscie w poprzednich ciazach? Trudno to się rehabilituje po porodzie?

Na szkole rodzenia dowiedziałam się, że prawdopodobnie mam rozstęp mięśni prostych brzucha. Jak leżę na plecach i podniose głowę, to mi się taki stożek robi przy pepku. Macie tak albo mialyscie w poprzednich ciazach? Trudno to się rehabilituje po porodzie?
N ja coś takiego mam ale wątpię żebym to miała kiedyś rehabilitowac bo nic mi nie jest

Cześć
A nie może wam na razie załatać lekarstwem?ll

Dzis zadzwonię i zapytam, gorsze jest to ze pewnie i tak jakiś wolny termin to sie znajdzie dopiero jak ja juz pewnie z dzidzia będę [emoji849]

Pogoda sie u mnie zapowiada żarówkowa, zrobię troche prania

Mi po lewej wybrzusza jak już coś :D

A stożek też mam, chyba każdej się robi, co?

Agula, piękności :)

reklama
Do góry