reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Fajniutki! Tez robiłam fotkę w takim stanie ale nie był wypięty aż tak :) moj sie wypina z prawej strony. Położna mówiła ze jak jest ulozony tak jak u Ciebie czyli po lewej stronie to łatwiej urodzić :)
1466018242-lyngbi.jpeg

Wybaczcie ten drugi plan ale to było w trakcie pakowania :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

To nie dobrze [emoji2] bo u nnie tez po prawej

reklama
Na szkole rodzenia dowiedziałam się, że prawdopodobnie mam rozstęp mięśni prostych brzucha. Jak leżę na plecach i podniose głowę, to mi się taki stożek robi przy pepku. Macie tak albo mialyscie w poprzednich ciazach? Trudno to się rehabilituje po porodzie?

Na szkole rodzenia dowiedziałam się, że prawdopodobnie mam rozstęp mięśni prostych brzucha. Jak leżę na plecach i podniose głowę, to mi się taki stożek robi przy pepku. Macie tak albo mialyscie w poprzednich ciazach? Trudno to się rehabilituje po porodzie?
N ja coś takiego mam ale wątpię żebym to miała kiedyś rehabilitowac bo nic mi nie jest

Cześć
A nie może wam na razie załatać lekarstwem?ll

Dzis zadzwonię i zapytam, gorsze jest to ze pewnie i tak jakiś wolny termin to sie znajdzie dopiero jak ja juz pewnie z dzidzia będę [emoji849]

Pogoda sie u mnie zapowiada żarówkowa, zrobię troche prania

Mi po lewej wybrzusza jak już coś :D

A stożek też mam, chyba każdej się robi, co?

Agula, piękności :)

reklama
Do góry