reklama
emih
Fanka BB :)
Uzupełnione dziewczynki...
To jedyne niewiadome mamy "pod postacią" Ashiki, Kamy, Malewy, Magdzi i ew Dzameny. A co z Anią-pestką- coś przeoczyłam???
WYnik? (liczę tylko te z nas które się udzielają na głównym i są większą czcionką)
21:16 dla dziewuszek (wojny nie będzie
To jedyne niewiadome mamy "pod postacią" Ashiki, Kamy, Malewy, Magdzi i ew Dzameny. A co z Anią-pestką- coś przeoczyłam???
WYnik? (liczę tylko te z nas które się udzielają na głównym i są większą czcionką)
21:16 dla dziewuszek (wojny nie będzie
Ostatnia edycja:
ania_pestka
Emih u mnie jeszcze niespodzianka Żyje jeszcze nadzieją, że dziewczynka będzie ale z chłopca którego przeczuwam też będę się bardzo cieszyć
ania_pestka
A kiedy Aniu będziesz wiedzieć?
Sama nie wiem, teraz(za 3 tyg.) jak pójdę na wizytę do gina poproszę o USG, jak odmówi to powiem, że zapłacę(koszt 35zł) i mam nadzieje, że się dowiem, jak nie to USG w 34 tygodniu coś wyjaśni, ostatecznie przy porodzie się dowiem
annika1801
zainteresowana
właśnie wróciłam z wizyty u lekarza.Wszystko jest ok,narządy zbydowane prawidłowo i.................
na 100% będzie chłopiec:-)
podświadomie to czułamale ciążę,przechodzę do tej pory identycznie jak z córką:-)tu nie ma reguły na dolegliwości
na 100% będzie chłopiec:-)
podświadomie to czułamale ciążę,przechodzę do tej pory identycznie jak z córką:-)tu nie ma reguły na dolegliwości
reklama
Podziel się: