reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa dziewuszka czy lipcowy synuś? Wszystko o płci...

kurcze to albo nas źle uczyli albo mnie na zajęciach nie było bo myślałam że jest odwrotnie właśnie i to XX (dziewczynka) są wolniejsze ale bardziej wytrzymałe. nieważne z resztą nie będę się czepiać. jeśli jestem w błędzie to przepraszam za zamieszanie

reklama
KUsska- racja. Tzn dziewczyńskie, są wolniejsze ale bardziej wytrzymałe i kiedy męskie zdążą dotrzeć do celu i wyzdychac po swojej gonitwie szczurów- przybywają żeńskie- jak w życiu później :)

tak, macie rację.. ale np. dziewczynkę można począć tylko w dniu owulacji, wtedy jest największe prawdopodobieństwo, za to chłopca zarówno przed, jak i po;-) no, ale ja też nie chcę się wymądrzać;-)

Witam wszystkich :)
Ja w takim razie zasilę szeregi mniejszości... o ile mój lipcowy Wojtuś nie okaże się lipcową dziewuszką (mało prawdopodobne, ale chyba pewną nigdy być nie wolno).

reklama
Do góry