reklama
to juz druga moja ciąża jem zarówno słodke jak i kwaśne (dałabym sie pokroic za słoik ogórków kiszonych nie do zobycia u mnie ehh) i w obu przypadkach przewidywano mi chłopaka a są dwie dziewczyny (a przynajmniej jedna jest na pewno bo juz ma dwa lata hehe. co do drugiej to poczekam na nastepne usg zeby potwierdzic. Majka miala byc chlopakiem i w 32tyg okazało sie że jest dziewczynką to może i teraz sie zmieni. usg mam znowu w 32 tyg
kusska-o rety,ale ty poczekasz na tu usg!wspolczuje.ja w sumie dwa razy juz mialam od czasu gdy zobaczyli ze mam dziewczynke.na polowkowym tez powiedzieli to samo.Mimo wszystko czlowiek chce sprawdzac.mam okazje w pt bo znow mam wizyte
teraz kiedy wiem ze wszystko oki z dzidzia nie mam juz jakiegos parcia żeby podglądac bobo mimo ze to bardzo fajne. juz ci pisalam ze i tak mam dużo "szczęścia" z tym łozyskiem i bede mieć jeszcze jedno usg heh. na polówkowe czekałam z niecierpliwościa bo chciałam poznac płeć i dowiedziec sie ze wszystko w porządku.
eijf
Fanka BB :)
kusska-tu tez wychodzi sie z zalozenia ze jak ciaza przebiega ok to usg nie potrzebne.Tylko skad oni maja pewnosc ze przebiega prawidlowo to ja nie wiem.niestety zdarzaja sie takie przykre przypadki (doswiadczyla tego zarowno kolezanka z pracy w 25 tyg jak i dwie sasiadki jeszcze z pl).czasem taki podglad pomaga.ja zreszta ciesze sie ogromnie jak widze mala,nic nie poradze Teraz to juz troche inaczej bo kopie wiec wiemy ze tam jest)no ale nie moge sie doczekac na 4D.ja lubie ja ogladac)zadne parcie,po prostu lubie
emih
Fanka BB :)
Zrobiłam wiosenne porządki na liście ;-)
Ciągle nie znamy płci (z naszego najbliższego frona) dziecięcia Perli, Tweenie, Geperty, Kamy, Ani-Pestki, Malewy- chyba że coś mi umkneło przez te 3 tyg "nie-bycia" to mnie poprawcie... A Magdzia- ciągle nie wiadomo czy dziewczynka, czy jednak chłopiec, bo się pogubiłam
Bilans pewny z tej listy: 19: 14 dla dziewczynek
Ciągle nie znamy płci (z naszego najbliższego frona) dziecięcia Perli, Tweenie, Geperty, Kamy, Ani-Pestki, Malewy- chyba że coś mi umkneło przez te 3 tyg "nie-bycia" to mnie poprawcie... A Magdzia- ciągle nie wiadomo czy dziewczynka, czy jednak chłopiec, bo się pogubiłam
Bilans pewny z tej listy: 19: 14 dla dziewczynek
Ostatnia edycja:
Zrobiłam wiosenne porządki na liście ;-)
Ciągle nie znamy płci (z naszego najbliższego frona) dziecięcia Perli, Tweenie, Geperty, Kamy, Agathy, Ani-Pestki, Malewy- chyba że coś mi umkneło przez te 3 tyg "nie-bycia" to mnie poprawcie... A Magdzia- ciągle nie wiadomo czy dziewczynka, czy jednak chłopiec, bo się pogubiłam
Bilans pewny z tej listy: 18: 15 dla dziewczynek
my w następny wtorek idziemy na usg,mam nadzieję, że wszystko będzie juz jasne
annika1801
zainteresowana
Zazdroszczę wam dziewczyny:-)większośc z was już zna płeć maluszka.Ja czekam wciąż na wizytę 18.03 i mam nadzieję,że poznam również płeć naszego maluszka.tak bardzo bym chciała już mieć to usg,dowiedzieć się czy z maleństwem wszystko w porządku.Ostatnie usg miałam na badaniach prenatalnych w 12tc.
Teraz jedyną moją pociechą jest to,że dzidziulek wierci się jak szalony,więc wiem,ze tam rzeczywiście jest.
Teraz jedyną moją pociechą jest to,że dzidziulek wierci się jak szalony,więc wiem,ze tam rzeczywiście jest.
reklama
Podziel się: