reklama
emih
Fanka BB :)
Ewa81- dopisuję Cię do listy i Twojego synka (wybacz, mam mało miejsca do edycji i na liście znalazły się mamusie które bardzo często piszą (też na ogólnym) dlatego nie ma WSZYSTKICH zgłaszających chęć zaistnienia na liście... Zresztą to taka robocza lista była/ jest bo więcej "informacji" jest na "liście lipcóweczek"
Ostatnia edycja:
młoda mamuśka
szczęśliwa mama i żona
ja chciałabym dziewczynkę, mój chłopca, przewiduję chłopca, gdyż na dwóch USG niezależnych sobie lekarzy to potwierdziło (choć nie chciałam się dowiadywać ;-p) tak czy owak czy synuś czy córeczka, oby zdrowe, no i najważniejsze że moje własne
brejka
Szczęśliwa mamusia
Witam wszystkie lipcówki, u nas też będzie dziewczynka. ja wiedziałam o tym praktycznie od samego początku gdyż jakoś podświadomie nie mogłam się zwracać do brzuszka jak do płci męskiej. Jakoś żadne imię mi nie pasowało i wszyscy się ze mnie śmieli że wymyslam jakieś głupoty Mąż już wybrał imię dla chłopca i jakie było wszystkich zdziwienie gdy w 15 tygodniu lekarz powiedział ze to będzie dziewczynka Już tak wcześnie ją widział i się nie pomylił bo teraz to cipulindę wyraźnie widać na usg
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Witam wszystkie lipcówki, u nas też będzie dziewczynka. ja wiedziałam o tym praktycznie od samego początku gdyż jakoś podświadomie nie mogłam się zwracać do brzuszka jak do płci męskiej. Jakoś żadne imię mi nie pasowało i wszyscy się ze mnie śmieli że wymyslam jakieś głupoty Mąż już wybrał imię dla chłopca i jakie było wszystkich zdziwienie gdy w 15 tygodniu lekarz powiedział ze to będzie dziewczynka Już tak wcześnie ją widział i się nie pomylił bo teraz to cipulindę wyraźnie widać na usg
Ojjj jakbym słyszała siebie ;-) też od początku mówilam do małej Zuziu :-) pewnosc byla ogromna że to ONA :-)
reklama
p.powietrzem
Fanka BB :)
Ja miałam tak samo z moim Wojtusiem Tylko, że w moim przypadku wszyscy inni byli tak samo jak ja pewni, że to przecież żadna dziewczyna tam być nie może ;P
Podziel się: