reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa dziewuszka czy lipcowy synuś? Wszystko o płci...

Dziekuje za dodanie mnie do listy :-). Ja od poczatku czulam ze dziewczynka, moje oczy tylko mnie ciagnely na kolor rozowy :-D. Ale wrazie awarii przy porodzie mam w zapasie ubranka dla chlopca tez, po moim synku i od moich kochanych przyjaciolek :-)

reklama
Kusska, a Ciebie jeszcze "nie mam", przeoczyłam? Co tam pod Twoim serduszkiem? Wiesz może? I jeszcze sasanki znaleźć nie mogę....

A tak wogole to sobie z reki wywrozylam , ze bede miala pierwsza dziewczynke, drugiego synka i na koncu znowu dziewczynke no i sie sprawdza -)). Bo juz mam coreczke i synka.

Emih u mnie najprawdopodobniej dziewczynka - Weronika Anna

ciekawa jestem czy im sie sprawdzi bo w pierwszej ciązy miał być chlopak i w 32 tyg okazalo sie ze jednak dziewczyna, teraz tez mam usg w 32 tyg i zobzczymy czy znowu bedzie przełomowe hehe. oby nie bo imienia nie moge dla chlopaka wymyślic;)

No to już mała szansa że chłopaki nadgonią, chyba że ktoś jeszcze dojdzie do nas na forum :dry:...

23: 17 :-D

a bo to wszystko przez to że dziewczye podobno łatwiej zmajstrować. ale tu uwaga dla wszystkich panów co się martwią że córka będzie:
u mnie w szpitalu jest lekarz co ma 3 córki i żadnego syna i on wszem i wobec ogłasza że dziewczynke to tylko prawdziwy dobry kochanek może zdziałac hehe nie ma to jak sobie ego podładowac ale mojemu bardzo ta gadka humor poprawiła. póki co to jak sam twierdzi czeka go seksmisja w domu

U mnie bedzie dziewczynka. Już druga i bardzo mnie to cieszy. Mąż pogodził się z myślą, że czeka go w domu babski klan:)

reklama
co do tego, że dziewczynkę łatwiej począć, to się nie zgodzę- bo prawdopodobieństwo jest o wiele mniejsze, niż przy poczęciu chłopca.chromosomy XX są dużo mniej wytrzymałe niż XY, dlatego to właśnie te XY dłużej przeżywają i docierają do celu, nawet po "długiej drodze";-)

Do góry