reklama
Ja używałam laktatora medeli takiego :
Laktator Mini Electric
sprawował się nienagannie i był prosty w użyciu pomógł mi przy kryzysach zarówno gdy miałam za dużo pokarmu jak i wtedy gdy mi go brakowało. Polecam!!
(używałam go przy 2 dzieci)
Laktator Mini Electric
sprawował się nienagannie i był prosty w użyciu pomógł mi przy kryzysach zarówno gdy miałam za dużo pokarmu jak i wtedy gdy mi go brakowało. Polecam!!
(używałam go przy 2 dzieci)
ja także polecam Mini Electric Medeli. nie jest najtańszy ale znalazłam w sklepie internetowym dość tanio i co najważniejsze z polską gwarancja. http://www.twojemalenstwo.pl/laktator-mini-electric-medela-p-21.html
Ostatnia edycja:
andzia1987
Fanka BB :)
miał ktoś zestaw AVENT "Na dobry początek". w kilku sklepach internetowych można kupić za niecałe 250 zł. w skład zestawu wchodzą :1 laktator Avent Isis ręczny,1 mikrofalowy sterylizator parowy, 2 butelki Avent (260 ml) ze smoczkami o wolnym przepływie, 2 pojemniki na pokarm (125 ml), 2 sterylne pojemniki podróżne ze smoczkami mini, 40 jednorazowych wkładek laktacyjnych Ultra Comfort.
myślicie że warto ?
to w końcu jak jest z tymi laktatorami ? lepsze są ręczne czy elektryczne, chodzi mi głównie o tego aventa isis.
myślicie że warto ?
to w końcu jak jest z tymi laktatorami ? lepsze są ręczne czy elektryczne, chodzi mi głównie o tego aventa isis.
Ostatnia edycja:
Fenix83
Ja polecam ręczny laktator Avent i taki sam z firmy Tommee Tippee.
Pszego używam ja a drugiego moja dobra znajoma.
Oba sa rewelacyjne.
Pszego używam ja a drugiego moja dobra znajoma.
Oba sa rewelacyjne.
No właśnie słyszałam o laktatorach Aventu i Canpolu takie dobre opinie i widzę, że wiele osób poleca, więc chyba muszą być dobre. Tak z ciekawości sprawdziłam sobie ceny na stronie Entliczka i powiem wam, że nawet wychodzą chyba taniej, niż inne, no chyba, że w tym sklepie maja takie zniżki.
Fenix83
ja za swoj aventu dalam 29.99 e.
przystepna cena.
przystepna cena.
niusiaagusia
mamuśiowata...
Mam pytanie,kupiłam dzis laktator Avent isis + Via i mam wrazenia ze bardzo slabo zasysa...nie wiecie co moze byc przyczyna...wlozylam drugie czesci zamienne(nowe) i efekt ten sam...
Czy mozna dokupic do recznego silniczek i przerobic na elektryczny? Jesli tak to bede wdzieczna za adres,link lub tel gdzie moge kupic takie czesci wymienne...
Dziekuje...
Czy mozna dokupic do recznego silniczek i przerobic na elektryczny? Jesli tak to bede wdzieczna za adres,link lub tel gdzie moge kupic takie czesci wymienne...
Dziekuje...
Fenix83
mam taki sam i jedyne co mi przychodzi do głowy to to,ze moze zle wlozylas ta okragłą tak jakby uszczelkę ktorą wkładasz na dnie gornej czesci laktatora.troche zagmatwałam ale chyba wiesz o co mi chodzi.Mam pytanie,kupiłam dzis laktator Avent isis + Via i mam wrazenia ze bardzo slabo zasysa...nie wiecie co moze byc przyczyna...wlozylam drugie czesci zamienne(nowe) i efekt ten sam...
Dziekuje...
ja czasami jak juz przystepuje do sciagania mleka to musze czasem ponownie odkrecic i ja docisnac bo wtedy słabo zasysa.
albo moze wlozylas ja do gory nogami,tak jak ja na poczatku
reklama
N
nataliak
Gość
korzystalam z laktatora recznego avent i polecam, sprawdzil sie swietnie.