reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LAKTATORY

A ja zdecydowanie odradzam Avent Isis, do tego stopnia, że dziś w środku nocy kupiłam na Allegro inny.
A to nie zasysa, a to nie odpuszcza mleka do butelki, tylko cofa, a to skrzypi jak nie wiem co. Dobrze złożony, prawidłowo użytkowany, a tyle stresu, że na samą myśl o odciąganiu robi mi się słabo...

reklama
A ja zdecydowanie odradzam Avent Isis, do tego stopnia, że dziś w środku nocy kupiłam na Allegro inny.
A to nie zasysa, a to nie odpuszcza mleka do butelki, tylko cofa, a to skrzypi jak nie wiem co. Dobrze złożony, prawidłowo użytkowany, a tyle stresu, że na samą myśl o odciąganiu robi mi się słabo...

A u mnie sprawdził się świetnie, dwa razy :tak:

Ja miałam ręczny laktator tommee tippee i zdecydowanie polecam. Później, gdy okazało się, że trzeba było częściej odciągać mleczko, kupiłam medelę mini electric i też sprawowała się super, choć po niedługim czasei silniczek zaczął głośniej pracować. Nie wiem dlaczego...

Polecam laktator Tomee Tippee, cały zestaw z pojemnikami na mleko i butelka ze smoczkiem kosztował mnie na allegro ok 70zł, warto było.

Witam wszystkich,
właśnie jestem na etapie kupowania laktatora - zastanawiam się nad Avent i Tommee Tippee, który wg Was jest lepszy.
Zamierzam stale odciągać pokarm więc zastanawiam się czy ręczny to dobra opcja.
Dziękuję za pomoc

a ja miałam laktator medela, ręczny i bardzo się sprawdził, a mleka miałam, co nie miara, więc miało kazję się wykazać:-D.

Ręczny chicco z gruszką:-)Jakdla mnie rewelacja. Tani-ok.40 zł.Madela mini electric się totalnie nie sprawdził....za wolno odciągał i huczy jak traktor. Ale co komu:-)

reklama
Witam wszystkich,
właśnie jestem na etapie kupowania laktatora - zastanawiam się nad Avent i Tommee Tippee, który wg Was jest lepszy.
Zamierzam stale odciągać pokarm więc zastanawiam się czy ręczny to dobra opcja.
Dziękuję za pomoc

U mnie avent isis sie sprawdza. Tez mam reczny, a odciagam codziennie, bo mały w dzien cycolic nie chce.

Do góry